Menu

KBK-nyt - uge 14 og 15: Hørt på sidelinjen!

image Banerne kridtes op!
/ C. Theilgaard
08. april 2021 kl. 12:44
Banerne åbner, opstart med FCK og trænerrådgiver, info om Playmaker-projekt og KBK's nye holdkammerat

 

Kastrup Boldklubs Nyhedsbrev - uge 14 og 15 2021

 

Banerne åbner!!

I Kastrup Boldklub åbner banerne mandag d. 12 april, men allerede i weekenden op til d. 12 april vil der være mulighed for at spille træningskampe på anlægget. Bl.a. har U11 / U12 pigerne en træningskamp mod Sundby lørdag kl. 11.00. 

Vi glæder os alle sammen til åbningen af banerne, og forhåbentlig bliver det også varmere i vejret i løbet af april. Baneplanen kommer på hjemmesiden fredag d. 9 april. 

Når årgangene starter træningen og kampene op, skal I alle sammen være opmærksomme på, at der IKKE må være tilskuere til hverken kamp eller træning. Det betragtes som overskridelse af forsamlingsforbuddet, hvis der kommer tilskuere til kampene. Hvis I er smarte så fortæller I forældrene at de kan stå i grupper på maks. 10 personer uden for anlægget på Gl. Kirkevej, så de kan kigge ind på træningen / kampene. Så længe de ikke er en del af anlægget, kan man godt samles i grupper af 10 personer udendørs.  

 

Opstart med FCK og trænerrådgiver

Tirsdag før påske og tirsdag efter påske har klubben haft møde med vores trænerrådgiver og med FCK om alle vores projekter i klubben. Trænerrådgiver Christian Berg kommer til at lægge sine kræfter omkring U10 og U11. 

Han skal bl.a. hjælpe U11 med det træningsmæssige, og så skal han være med til - sammen med FCK - at sparke nogle rekrutteringsprojekter i gang på årgangen. Vi glæder os til at genoptage samarbejdet med Christian:) 

Mirhan, som er ansat i FCK, er vores kontaktperson fra FCK. Han og undertegnede har som det første - efter Coronanedlukningen - arrangeret et onlinemøde med alle årgangstrænere indtil U12 d. 13 april kl. 19. 

Her skal vi snakke om udfordringer på årgangene, samt initiativer og arrangementer som FCK skal facilitere. Vi glæder os enormt meget til at få gang i vores samarbejde med FCK. De har også været hjemsendt og er først inden for den seneste måned vendt tilbage til arbejdet.  

 

Info om Playmaker-projekt

De første tilmeldinger til projektet er begyndt at rulle ind. Pigerne vil komme fra de to SFO'er "Valhalla og Frøen", hvor de to ledere Mikkel og Esben virkelig har gjort en stor indsats for at få engageret nogle pædagoger / medhjælpere til projektet, samt at få gjort god reklame for projektet overfor pigerne og deres forældre.

Vi håber rigtig mange piger i alderen 5-8 år har lyst til at være med til Projekt "Playmakers inspired by Disney". Vi glæder os til en kæmpe Disneyfest på Kastrup Boldklubs baner. :-) 

OBS: Tjek billeder i højre side. De viser hvordan materialerne ser ud. 

 

Kastrup Boldklubs nye holdkammerat

U10 har lavet en fantastisk video, som fortæller en rigtig god historie om sammenhold, samt hvordan man er / bliver en god holdkammerat. Vi synes alle bør se videoen..., også fordi vi ønsker flere spillere til Kastrup Boldklub. Flere årgange er parat til at tage imod lige netop dig:)     

Link: Kastrup Boldklub U10 - Er du vores nye holdkammerat? on Vimeo

 

 

Update på fodboldskolen

STATUS PÅ ANTALLET AF SPILLERE TIL FODBOLDSKOLERNE I KASTRUP BOLDKLUB:
- Pigefodboldskolen i uge 26: 35 deltagere
- Miksfodboldskolen i uge 31: 64 deltagere + 13 på venteliste
STATUS PÅ ANTALLET AF TRÆNERE TIL FODBOLDSKOLERNE:
- Pigefodboldskolen i uge 26: Tre trænere og tre assistenter
- Miksfodboldskolen i uge 31: To trænere og én assistent
Vi mangler med andre ord trænere / assistenter til fodboldskolerne, og vi opretter ikke flere grupper før vi har fået flere trænere til. Det gælder specielt fodboldskolen i uge 31, som inden for den seneste uge steg med 16 spillere. 🙂
Tjek linket nedenunder...., her har vi skrevet lidt om rollerne på vores fodboldskoler:
Mvh. teamet bag fodboldskolerne i Kastrup B.
/ Tobias, Thomas og Theilgaard.

 

 

1. senior har spillet første kamp i forårsturneringen

Kort referat af holdets anfører Emil Egestorp: 

1-1 mod topholdet b1903. Vi spillede en rigtig slåskamp på en ikke så god bane! En svær kamp mod et godt hold! Mål fra Kastrup B.: Per Petersen.

To debutanter kom i spil: Oliver Sonne som er kommet fra Bornholm. Han spillede en rigtig god kamp på 6'er-positionen. Oscar Jørgensen, som fik senior debut, kom ind og vendte kampen for Kastrup Boldklub. Han bragte en masse energi ind i holdet, og så skabte han en masse chancer. 

 

Mikrotræner søges til Kastrup Boldklub!! 

Link:

http://www.kastrupboldklub.dk/nyhedsarkiv/ungdom/kastrup-boldklub-soeger-en-aargangstraener-til-de-mindste-i-mikroafdelingen/

 

 

Ekstra info: 

  • 3. senior vandt deres første kamp med 3-2 hjemme over Brønshøj
  • U12 pigerne spillede 2-2 til Sundby i en venskabskamp
  • U19 1 vandt 4-3 hjemme over Fremad Valby i en træningskamp 

 

I ønskes alle en dejlig weekend. 

Mvh. skribenten / Theilgaard.