KBK-nyt - uge 16: Hørt på sidelinjen!

/ C. Theilgaard
23. april 2021 kl. 10:00
Nyheder fra Tårnby Kommune, Pigerække til Crowne Plaza, resultater og coronaregler

Kastrup Boldklubs nyhedsbrev - uge 16 og 17 2021

Nyheder fra Fælleskontoret i Tårnby Kommune

Kære idrætsklubber!

Hvad ved I om fodboldstøvler, løbeure, golfbolde og andet sportsudstyr?

På onsdag d. 28. april kl. 19-20 kan I og jeres medlemmer bliver klogere på teknologien og forskningen bag udviklingen af sporstudstyr – kvit og frit og hjemmefra: Tårnby Kommunebiblioteker har inviteret en forsker i sportsudstyr til at gøre os klogere. Det foregår online og kræver blot at man tilmelder sig via dette link: https://taarnbybib.dk/arrangementer/foredrag/forskningens-doegn-i-taarnby-hvorfor-er-knopperne-under-dine-fodboldstoevler

Vi håber at det lyder som noget for jer og jeres medlemmer.

Pigerække til Crowne Plaza

Med stor glæde kan vi annoncere at Crowne Plaza Elite Cup i 2021 for første gang nogensinde vil have en turnering for U14 piger. Med denne udvidelse vil vi være med til at øge fokus på og vækst for kvinde fodbold.
Samtidig kan vi annoncere FC Nordsjælland som den første deltagende klub i U14 pige turneringen.
FC Nordsjælland er en klub med stort fokus på talenter generelt, og indenfor de seneste år også markant øget fokus på talentudvikling i kvinde fodbold.
FC Nordsjælland er gammel kending og fast deltager af Crowne Plaza Elite Cup, og deltager samtidig også i både U13, U14 og U15 rækkerne for drenge i 2021.
English
We are very happy to announce that Crowne Plaza Elite Cup in 2021, for the first time ever, will include a U14 girls tournament. With this addition we want to be a part of increasing focus and growth for women’s football.
At the same time we can announce FC Nordsjælland as the first club joining the U14 girls tournament.
FC Nordsjælland has a high focus on and success in talent development, and during latest years also with an increased focus for developing talents in women’s football.
FC Nordsjælland will, as in most years, also join both the U13, U14 and U15 tournaments for boys in 2021.

Andre hold til Crowne Plaza 2021

Næste klub vi kan annoncere som deltager ved Crowne Plaza Elite Cup 2021 er Malmö FF, en af Sveriges mest traditionsrige og succesfulde klubber. Malmö FF er en gammel kending af Crowne Plaza Elite Cup, og har været med flere gange tidligere.
Malmö FF vil deltage i både U13, U14 og U15 rækken (naturligvis afhængig af udviklingen i Covid19 situationen).
English
The next club to be announced for Crowne Plaza Elite Cup 2021 is Malmö FF, one of Sweden’s most traditional and successful clubs. Malmö FF has been a part of Crowne Plaza Elite Cup several times before.
Malmö FF will join both the U13, U14 and U15 tournament (of course depending on the development of the Covid19 situation).
Den næste klub vi kan annoncere som deltager ved Crowne Plaza Elite Cup 2021 er FC København, der deltager i både U13, U14 og U15 rækken. FC København er en af Danmarks største klubber, og har været dominerende i Danmark i de sidste 20 år.
FC København har deltaget i Crowne Plaza Elite Cup tidligere, og var bl.a. med sidste år.
Tak til vores partner Morten Boksa fra Boxafootball for hjælp med denne aftale.
English
Next club to be announced as participant of Crowne Plaza Elite Cup 2021 is FC Copenhagen, who will be a part of both the U13, U14 and U15 tournament. FC Copenhagen is one of the biggest clubs in Denmark, and have dominated Danish football for the last 20 years.
FC Copenhagen has been a part of Crowne Plaza Elite Cup previously, and participated last year.
Thank you to our partner Morten Boksa from Boxafootball for confirmation of this club.

Udvalgte resultater

- 1. Senior vandt med 1-3 over FC Græshopperne tirsdag d. 20 april

- U12 pigerne vandt med 2-1 over Sundby BK lørdag d. 17. april

- U11 drengene vandt søndag d. 18 april med 3-2 over BK Union