Menu

KBK-nyt - uge 17 og 18: Hørt på sidelinjen!

image Første Playmakerdag
/ C. Theilgaard
30. april 2021 kl. 15:28
Playmakers er startet, senest opdaterede coronaregler og nyt fra Crowne Plaza

 

Kastrup Boldklubs nyhedsbrev - uge 17 og 18 2021

 

 

Playmakers er startet

Kastrup boldklub sparkede Projekt “Playmakers inspired by Disney” igang torsdag d. 29. april, og sikken en succes.
41 piger har tilmeldt sig..., 29 mødte op.
De sidste var taget på bededagsferie, men kommer næste gang.
Selvom det regnede en smule, så var pigerne virkelig på, og de syntes rigtig godt om konceptet. Vi tog anlæg med ud, så pigerne kunne høre Frost sangene, da de kom. Dem var de helt vilde med. 
Tak til Fritidshjemmet “Frøen” og “Valhalla” for jeres engagement og positive indstilling til projektet. Det betyder meget for klubben. 
Playmaker-forløbet har en varighed på 8 sessioner..., fordelt over 8 uger. Til efteråret gentages forløbet..., bare med et andet eventyr og en masse nye piger. 
Målet er at få flere piger til at spille fodbold i Kastrup Boldklub, så vi håber Playmaker-projektet kan fange deres interesse for fodbolden og senere hen den almindelige fodboldtræning. 
2. træningspas - torsdag d. 6. maj

37 piger dukkede op og var med til at skabe den fedeste Disney fest sammen med de tre pædagoger / medhjælpere fra SFO'erne + Allan og undertegnede. 

 

 

Info fra Crowne Plaza Stævnets bestyrelse

Vigtig info om stævnet og Covid-19; (English below)

Efter de nye forventninger til Corona-restriktioner hen over sommeren blev meldt ud i går, forventer vi stadig at Crowne Plaza Elite Cup 2021 afholdes som planlagt. Det er muligt at der vil være nogle restriktioner mht. adgangsforhold, antal tilskuere, hygiejne osv. - som der også var i 2020 - og som tidligere meldt ud er de deltagende hold naturligvis også afhængige af udviklingen i Corona situationen i løbet af juli og august. Men det er vores ambition at stævnet gennemføres med samme succes som i 2020, med respekt for de til den tid gældende forholdsregler.

English;

The expectations for the Corona restrictions during the summer in Denmark were sent out yesterday, and they do not change our plans in general. We expect to complete Crowne Plaza Elite Cup 2021 as planned. We may need to have some restrictions regarding the number of allowed spectators, hygiene demands, etc. – as we also did in 2020 – and some of the participating teams are of course also depending on the development in the Corona situation during July and August. But we expect to complete the tournament with the needed restrictions at that time.

Vi håber det hele løser sig, så vi igen kan se jer alle sammen til årets Crowne Plaza Elite Cup!

 

 

Udvalgte resultater fra KBK's ungdoms- og seniorhold

 • U15 drenge vandt 9-3 over BK Hekla
 • 1. senior tabte 1-3 til BK Skjold
 • U12 pigerne vandt 5-1 over BK Skjold
 • U11 pigerne tabte 2-3 til GVI
 • 1. senior tabte 0-1 til Dragør
 • 3. senior tabte 1-2 til topholdet i rækken
 • U17 tabte 0-3 til Dragør 

 

 

Info fra vagten om Helligdage

Vi holder lukket alle helligdage (søndag tæller ikke som helligdag). Vi holder dog åbent, hvis der er kampe/turneringer, som ikke kan rykkes og det må I meget gerne give besked om, senest 4 uger før. Hører vagten ikke fra jer, går vi ud fra, at I ikke har kampe/turneringer og personalet vil derfor ikke være på arbejde.

Helligedagene er:

 • Nytårsdag
 • Skærtorsdag
 • Langfredag
 • 1 .maj
 • Grundlovsdag
 • 2. påskedag
 • St. bededag
 • Kristi himmelfartsdag
 • 2. pinsedag
 • 24. december
 • 1. juledag
 • 2. juledag

 

 

De senest opdaterede Coronaregler

GÆLDENDE RETNINGSLINJER FRA DEN 6. MAJ 2021 (DBU og Tårnby Kommune)

 

Regler er opdateret i forhold til myndighederne udmelding gældende fra 6. maj. DBU København har endnu ikke opdateret deres retningslinjer fuldt ud fra d. 6 maj, men vi giver jer info, når der kommer mere viden. Indtil da gælder følgende....

 

Hvilke regler gælder for klubhuse, møder og generalforsamlinger?

Klubhuslokaler, hvor der foregår salg af mad og drikke er underlagt restaurationsbranchens retningslinjer. De må nu holde åbent for salg og servering på stedet, hvis Erhvervsministeriets retningslinjer for restaurationsbranchen følges nøje.

Gæster skal bære mundbind, når de står op indenfor. Vær opmærksomme på at skilte med dette, hvis jeres cafeteria er åbent.

Hvis der laves udendørsservering, skal dette foregå i forbindelse med klubhuset og inden for et afgrænset område. Det er ikke tilladt at lave et serveringsområde ved banerne på baneanlægget fx i forbindelse med en mobil serveringsvogn (der må altså ikke laves såkaldt satellitserveringssteder rundt på anlægget).

Ellers er mødelokaler, klubhuse mv. fortsat lukkede. Tårnby Kommune afventer myndighedernes udmelding omkring evt. mulighed for afvikling af generalforsamlinger indendørs.

 

Tilskuerregler: Et begrænset antal tilskuere er muligt

Det generelle udendørs forsamlingsloft er pr. 6. maj 2021 hævet til maks. 75 personer. Det betyder, at det nu er muligt at forsamles op til 75 personer i forbindelse med en udendørs fodboldkamp, stævne eller træning. Det betyder, at der kan være mulighed for et begrænset antal tilskuere.

Et helt konkret eksempel kunne være, at hvis der er 33 aktive personer i en kamp (22 spillere på banen, 6 udskiftere, 2 trænere, 3 dommere, så må der være 42 tilskuere. Arrangørklubbens bestyrelse, trænere, holdledere og ansatte er ansvarlig for arrangementer, der afvikles, på deres anlæg.

De ansvarlige for overholdelse af gældende restriktionerne i KBK er årgangen selv. Bestyrelsen i Kastrup Boldklub kan ikke være til stede hele tiden, og vi har ikke frivillige til at styre om de gældende regler overholdes. Hjælp derfor hinanden med at overholde reglerne. 

Den enkelte bane skal være afgrænset ved afspærring fx med kegler, toppe eller lignende, så Politiet ikke er i tvivl, hvis de skulle komme forbi.

Vi får vagten til sætte snor op mellem banerne i weekenderne (lørdag formiddag til søndag eftermiddag), hvor der er kampe. I hverdagen skal I sørge for at være samlet indenfor de afmærkede baner og undgå at forsamlingsforbuddet overstiger 75 personer:)  

 

Tårnby Kommunes regler for omklædningsrum, toiletter og bad

Tilgængelige toiletter, omklædningsrum, opbevaringsskure og lignende er åbne med henblik på kortvarigt ophold. Eks. Det er ok med hurtig omklædning, men I bedes tage bad hjemme. 

Der må højst være én person pr. 4 m2 gulvareal. Er gulvarealet mindre end 4 m2, må der være én person. (Gulvarealet opgøres væg til væg uanset inventar mv.).

 

 

Nyheder fra A27

 • http://a27.dk/2021/04/14/en-rusten-opstart/
 • http://a27.dk/2021/04/27/12804/
 • http://a27.dk/2021/03/19/a27-spiller-debut-i-2-division/

 

I ønskes alle en rigtig dejlig weekend. 

Mvh. Skribenten / Theilgaard