Menu

KBK-nyt - uge 2 og 3: Hørt på sidelinjen!

image
/ C. Theilgaard
12. januar 2021 kl. 14:26
En bytter, ny målmandstræner, Vikinge-beretningen og nyt fra klubben..., herunder A27

 

Kastrup Boldklubs Nyhedsbrev - uge 2 og 3 2021

 

En bytter

I denne tid er det vigtigt for klubben at få styr på trænerkabalen og sammensætningen af trænerne. Formand Thomas Hjerrild, Seniorformand Dennis Lundgreen, 1. senior træner Dirch Lund, U19-trænerne (Kasper, Henrik og Henrik) og trænerne for 2. senior (Pintos og Asger) er blevet enige om at lave "en bytter", således at Pintos og Asger overtager U19 allerede fra årets start. Samtidig rykker Kasper Melsted og Henrik Rasmussen op og overtager 2. senior.  

Af Coronagrunde kan de ikke komme igang med træningen, men for alle parter har det været en god løsning, og vi glæder os meget til at se, hvordan de to teams håndtere opgaven i foråret. Det bliver spændende.

Målet er stadig at begge teams skal arbejde tæt sammen, og de får selvfølgelig også teamet omkring 1. senior med på vognen (Dirch, René og Claus). 

På U19 er der ca. 36 spillere, hvor ca. 20-25 af dem bliver seniorspillere næste år, så klubben arbejder i øjeblikket på at få endnu et seniorhold tilmeldt DBU-turneringen..., formentlig allerede fra foråret.    

 

Ny målmandstræner - og så alligevel ikke helt ny!

En gammel kending er vendt tilbage til Kastrup Boldklub. Michael "Kappa" Charpentier har fået en kontrakt på seks måneder, hvor muligheden for forlængelse bestemt er stor. 

"Kappa" får ansvaret for senior-målmændene, men han kommer også til at blive en del af ungdommen og målmandsteamet i ungdommen, hvor vi pt. har Hugo, Frederik, Sjudur og Marcus gående. De har ansvaret for målmændene i børne- og ungdomsafdelingen.

Her får de en kompetent sparringspartner i Michael, som bliver en del af målmandsteamet. De skal sammen finde et samlet trænings-setup og skabe det rette træningsmiljø for målmændene, så vi kan få spillere til at vise interesse for målmandstræningen. Det nye setup skal med andre ord "sælge" målmandsposten til Kastrup Boldklubs børn-, ungdom- og seniorspillere.  

 

Vikinge-beretningen

Kastrup Boldklubs anfører på 1. senior har sammen med André Kappel, som er træner på U17, fået den sjove, skøre, stærke og helt igennem fantastiske idé at vinterbade og løbe ture under Corona-nedlukningen. Dagligt bliver der lagt billeder op på Facebook af de to herrer, som igen har været i vandet og på en efterfølgende løbetur. Som I kan læse i beretningen fra André nedenunder, så er de ikke alene...., flere er hoppet med på Vikinge-vognen, og det lader til at fællesskabet er kommet for at blive:)

(Se billeder i højre side på hjemmesiden. Billedet med vikingerne er taget, hvor forsamlingsforbuddet var på 10)

DRENGE...., KÆMPE RESPEKT HERFRA!! :-) 

Hvis man ønsker at prøve sig af som vinterbader, så kontakt André Kappel. Kontaktinformationer finder I på klubbens hjemmeside under U17 afdelingen.

 

Skrevet af André Kappel (træner for U17):

Coronaen gjorde at der skulle ske noget nyt i vores liv. Så derfor er vi en håndfuld mænd, som mødes hver søndag morgen kl 7.30 på sneglen for at hoppe I dagens første bølger. Vi mødes for at se hinanden på en anderledes måde. Det er en fornøjelse at mødes på den måde og starte dagen med en masse grin og en god kop kaffe på sneglen. Det giver en ekstra håndfuld overskud at starte dagen med grin og latter. Så corona kan også gøre at man bliver nødt til at tænke ud af boksen for at være sammen med folk man holder af. :-) 

 

Nyt fra klubben..., herunder A27

A27

A27 har ansat tre nye cheftrænere til deres U15, U17 og U19 hold. To af dem har tidligere været assistenter i A27-sammenhæng, mens den nye U19 træner er helt ny i A27, men som har stor erfaring med elitemiljøet fra andre klubber. 

Læs nyheden her:

Nye cheftrænere efter nytår – Avada Resume (a27.dk) 

 

Kastrup Boldklubs sportslige udvalg 

  • Restriktionerne er blevet forlænget til..... Det betyder at klubben stadig er lukket og vil være det, indtil restriktionerne lempes og Coronaen kommer under kontrol. 
  • Deadline for tilmelding af hold til DBU-stævnerne og forårsturneringen er udløbet. Hvis I mangler at få tilmeldt et hold, så prøv at kontakte DBU København. Måske kan de hjælpe med at få et hold mere med i rækken. Man kan jo altid spørge!! :-) 
  • Brug medierne til at finde hjemmeøvelser til spillerne..., bl.a. kan I finde videoer på Youtube, hvor personer viser øvelser fra stuen. 
  • Kastrup Boldklub har stadig behov for trænere / assistenter...., specielt omkring de mindste årgange. Vi savner trænere til vores Dream Team (babybold), vores U5 årgang og har også behov for at blive dækket ind på andre børneårgange. Kontakt undertegnede, hvis I gerne vil høre mere. :-) 

 

REFORMFORSLAG: DBU BREDDE ØST

Bestyrelserne i DBU Bornholm, DBU København, DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland er enige om at præsentere unionernes klubber for et forslag om en fornyelse af organisationen gennem etableringen af et nyt DBU Bredde Øst.

Forslaget indebærer en fusion af de fire lokalunioner, som led i en samlet reform af DBU Bredde med virkning fra den 1. juli 2021. Klubberne i Østdanmark skal derfor tage stilling til, om de vil gå sammen i én fælles breddefodboldorganisation i Østdanmark.

Læs om reformforslaget ved at klikke på følgende link: 

https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2021/januar/reformen-hvad-gaar-det-ud-paa/ 

Beskrivelsen af reformforslaget og fusionen er meget lang. Men i linket er der givet mere spiselig beskrivelse af, hvad det hele går ud på. DBU København kalder det for populær-udgaven.

Kig på det...., reformen er relevant for os alle! 

 

Kraftig appel fra DBU København til klubberne

Kære klubber

Vi har fået nogle henvendelser – blandt andet fra Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune -  om at der mange steder er aktiviteter på fodboldanlæggene.  

 Vi står i en meget alvorlig situation med COVID-19 i Danmark, og opfordrer derfor alle til at læse de seneste corona-regler og være særlig obs. på at overholde følgende restriktioner og anbefalinger:

  • I skal være opmærksomme på, at forsamlingsloftet er sænket fra 10 til 5
  • Al indendørs idræt og foreningsaktivitet skal holdes lukket
  • Klubhuse og omklædningsrum skal holdes lukkede
  • Vi videregiver myndighedernes kraftige appel til, at man bliver hjemme og ses med så få personer som muligt.

I finder fodboldens corona-regler, protokol og FAQ på nedenstående link:

https://www.dbukoebenhavn.dk/klubben/klubserivce/fodboldens-corona-regler/

Mvh. DBU København. 

 

Fra Kastrup Boldklub til vores medlemmer:

Vi kan ikke gøre noget ved jeres private ærinder. Dvs. hvis I beslutter derhjemme at gå ned og spille fodbold på Storekunsten, så kan vi som klub ikke gøre så meget ved det.

Men vi kan på det kraftigste opfordre jer til ikke at gøre det og i stedet bruge haven, eller søge andre steder hen, hvis der er for mange mennesker på kunstbanen. 

I må ikke samles mere end 5 personer, og når man møder vennerne dernede, kan det hurtigt blive til 5, 10, 15 eller 20 personer samlet. Det skal vi for alt i verden undgå, da det kan medføre bøder.  

Vi håber I forstår budskabet...., forsamlingsforbuddet og restriktionerne skal overholdes, så vi kan få den britiske Corona-variant under kontrol. 

 

Fodboldskoler i Kastrup Boldklub 

Kastrup Boldklub afholder fodboldskole i både uge 26 og 31 i 2021. Uge 26 er for piger, mens uge 31 bliver en mix-fodboldskole. 

Torsdag d. 21. januar afholder vi online møde om fodboldskolerne, hvor 15-16 personer fra klubben deltager. Her skal vi tale om fodboldskolernes formål og indhold, samt hvilket træningsmiljø vi ønsker at skabe. Desuden skal vi berøre klubbens rekrutteringsmuligheder ved sådan et arrangement.

Vi håber at restriktionerne til den tid er lempet så meget, så vi ikke skal tage al for mange hensyn til coronaen. 

 

Pigeafdelingen med virtuelt online møde på Teams

Søndag d. 17. januar blev der afholdt virtuelt online møde i pigeafdelingen. Her deltog 24 piger og fire trænere. Trænerne bød velkommen og efter lidt snak om året 2020 fik pigerne mulighed for at fortælle, hvad de lavede derhjemme under nedlukningen. Måske det kunne inspirere andre til at gøre det samme!! :-) 

Derefter var der fælles info fra trænerne om fremtiden for pigeafdelingen. Her deltog forældrene også... Vi talte bl.a. om antal tilmeldte hold i forårsturneringen, om pigeafdelingen efter sommerferien og om stævner/træningslejr. 

Vi sluttede mødet af med en quiz. 13 spørgsmål om klubben, pigeafdelingen, landsholdet og om fodbold generelt. Der var fire svarmuligheder ved hvert spørgsmål og alt blev fortalt gennem computeren. Pigernes opgave var at skrive det svar ned, som de troede mest på, enten med et A, B, C eller D. Det gjorde de på papir og skulle så tælle sammen til sidst. Vi fik to vindere med hver 12 rigtige...., tillykke til Johanna og Josefine :-)

Det virtuelle møde varede ca. halvanden time. Måske andre årgange også ønsker at prøve det af...., det var faktisk ret sjovt. Kontakt gerne pigeafdelingen, hvis I ønsker inspiration til mødet:) 

 

Pas på jer selv og hinanden. 

 

De bedste hilsner fra skribenten / Theilgaard.