Menu

KBK-nyt - uge 21 og 22: Hørt på sidelinjen!

image
/ C. Theilgaard
28. maj 2021 kl. 19:10
Nyt fra Crowne Plaza, C1 kursus i KBK, Billeder fra CPH Cup og update på Playmaker-forløb

 

Kastrup Boldklubs nyhedsbrev - uge 21 og 22 2021

 

Nyt fra Crowne Plaza Elite Cup - Marseille kommer på besøg :-)

2021 Update; (English text below)
Så kan vi annoncere Olympique de Marseille som den næste deltager ved Crowne Plaza Elite Cup 2021.
Marseille er en af de største og mest kendte klubber i Frankrig, og vi er begejstret for at have dem med og spændt på hvad de kan opnå ved Crowne Plaza Elite Cup.
Marseille deltager for første gang nogensinde, og vil deltage i U15 rækken for drenge (afhængig af Covid-19 udviklingen).
Tak til vores partner Morten Boksa fra Boxafootball for hjælp med denne aftale.
English;
We can now announce Olympique de Marseille as the next club confirmed for Crowne Plaza Elite Cup 2021.
Marseille is one of the biggest and most famous clubs in France, and we are excited to have them with us and to see what they can achieve at Crowne Plaza Elite Cup.
Marseille will join us for the first time ever, and will play in the U15 boys tournament (depending on the Covid-19 development).
Thank you to our partner Morten Boksa from Boxafootball for confirmation of this club.

 

C1 kursus i Kastrup Boldklub

Så fik vi uddannet 12 nye trænere i Kastrup Boldklub - TILLYKKE!! :-)

Onsdag d. 26. maj og torsdag d. 3. juni var alle 12 kursister på træningsbanen og i teorilokalet sammen med instruktør Nicolaj Borge. Tilbagemeldinger har været yderst positive, og bestemt noget som Kastrup Boldklub bør gøre igen med de nye trænere der kommer til:) Vi er glade for at kunne tilbyde den slags kurser til vores nye trænere. Vi vil gerne benytte lejligheden til at rose setuppet omkring et C1 kursus, fordi det er praksisnært, foreningsvenligt, og så får du den mest grundlæggende teori, du som træner skal kende til. 

Klubben har også planer om at afholde et C2 kursus..., forhåbentlig til efteråret. Vi har mange trænere, der har været på C1, og som nu skal videre på C2. Det hører I mere om, når vi kommer længere frem. 

 

Billeder fra CPH Cup (findes i bunden af nyhedsbrevet)

 

Update på Playmaker-projekt

Der er liv og glade dage på Røllikevej om torsdagen i tidsrummet 14.30 - 16.00. Der render 25-35 piger rundt og leger Disneyfigurer sammen med trænerne. Figurerne er i denne omgang hentet fra Frost 2, hvor både Elsa, Anna, Christoffer, Olaf og Sven optræder. Udover at fortælle om eventyret og lege de forskellige roller, inkorporerer vi fodbolden i fortællingen, hvilket er super spændende og interessant. Det er noget som mange trænere bør tænke ind i deres træning..., specielt i mikroafdelingen, hvor mange børn har en form for relation til en superhelt eller en Disney-figur. 

Vi har nu haft fire sessioner på vores græs, og det stopper ikke her. Vi mangler fire mere, inden det er sommerferie. Samtidig har vi skrevet under på at afholde Playmakerforløb i to et halvt år på Røllikevej. Det bliver spændende at følge udviklingen i projektet..., ikke kun i Kastrup, men også i de andre 33 klubber, der afholder Playmakerforløb. :-) 

 

Masters hjælper lokalbefolkning i Brasilien

Kastrup Boldklubs Masters afdeling har samlet penge ind for at hjælpe lokalbefolkningen i vores Brasilianske venskabsby Canoa Quebrada.

Befolkningen i Canoa Quebrada har de sidste 20-30 år udelukkende levet af indtægter fra turister der besøger byen, men på grund af at Brasilien er utroligt hårdt ramt af Corona pandemien, så har der været lukket af for turister de sidste 8-10 måneder. De manglende indtægter har betydet at mange af beboerne har fået svært ved at klare sig og en lokal organisation kaldet for ”Canoa Solidaria” https://www.facebook.com/hashtag/canoasolidaria har sørget for indsamling af penge, og derfor kunne tilbyde daglige måltider til mange af de beboere der har mistet alle deres indtægter. Desværre er denne form for hjælp udefra, med tiden også blevet mindre, så Kastrup Boldklubs veteraner har indsamlet 8.200,00 DKK, det der svarer til 6.700 Brasilianske Reis og sendt dem til Canoa Solidaria organisationen. Hjælpen som vi har sendt, har været nok til at producere 2.000 måltider mad og vil dække byens behov i en uge. Canoa Quebradas befolkning har meddelt at de er Kastrup Boldklub meget taknemmelige for den store hjælp og ser frem til at vi alle kommer over Corona problemerne og kommer forbi på træningslejr igen. Billederne viser hvordan maden vi har samlet penge ind til bliver udleveret, samt på et af billederne kan ses en af organisatorerne takke på Portugisisk med en Kastrup vimpel i hånden.

 

Pigerne til Amager Mesterskaberne - REFERAT

Kastrup stillede op med et hold bestående af 12 spillere fra 5 forskellige årgange (2012 - 2008), og alligevel går vi hen og vinder SØLV til stævnet..., på trods af at alle andre hold kun havde U12 spillere med..., imponerende! ⚽⚽
En fantastisk præstation af pigerne fra Kastrup, som i den grad leverede varen og spillede god fodbold. Trænere og tilskuere var nærmest ved at gå bagover af begejstring..., indtil flere gange! 😄
Pigerne var kommet i gruppe med Tårnby FF og B1908. De to hold startede ud med at møde hinanden, og her fik TFF sat en tyk streg under, at dem skulle alle hold holde øje med. De vandt 10-0 over B1908, og TFF var vores søreme vores første modstander i turneringen. Så ingen tvivl om at vi godt vidste at der ventede hård modstand i første kamp.
Til gengæld har vi en pigeafdeling, som er fløjtende ligeglad med, hvem vi møder og hvor stærke modstanderne er. I første halvleg skaber vi klart mest og spiller rigtig flot kombinationsspil. 🙂 Vi scorer desværre ikke på vores chancer, men går til pause 0-0.
TFF kommer langt bedre med i anden halvleg og får scoret to mål. En hæderlig og flot præstation af pigerne, men vi får ikke scoret, og dermed taber vi også kampen med 0-2.
Målene kom til gengæld i anden kamp. Den vinder vi komfortabelt med 5-0. B1908 havde to hold med..., imponerende at de kan mønstre to U12 hold:)
Vi var bedre og spillede klart bedst i hele kampen. Vi kunne sagtens ha' scoret flere mål, men 5 var mere end rigeligt.
Det betød at vi skulle møde nr. 1 var den anden pulje. Det endte med at blive Sundby, som vi har haft mange spændende dueller mod på det seneste. 🙂 Og lad mig sige det med det samme...., den kamp var ingen undtagelse. ⚽⚽💪💪😁😁
Der blev kæmpet, fightet, tacklet og så viste pigerne sindssyg god moral. Vi var under pres i perioder, men det var Sundby også, og to gange lykkes det os at få bolden i kassen. Begge kasser sat ind af Celina..., sikke en oplevelse. 2-0 til Kastrup.
Stævnets klart mest nervepirrende kamp...., både tilskuere og trænere var godt underholdt!! 😂😂
Finalen var pudsigt nok mod Tårnby FF, som også havde vundet deres semifinale 🙂 Vores piger var trætte, og vi kom aldrig rigtig ind i finalen. TFF vandt fortjent med 4-1, men vi skal lige huske at vi kun havde 3 spillere med, som var på deres aldertrin og lidt over.
En fantastisk dag, som vi alle sent vil glemme.
Tusind tak for oplevelsen til Jose, Kaja (anfører), Chili, Emily, Karen, Vanessa, Isabella, Celina, Johanna, Aya, Emilie og Solveig. ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️💪💪💪💪😄😄😄😄
....., og tak til forældrene for støtten 🙂
På vegne af trænerteamet

 

Årsafslutning i Kastrup Boldklub

 

Generalforsamling d. 9 juni i Kastrup Boldklub

Tjek linket....

http://www.kastrupboldklub.dk/nyhedsarkiv/klubnyt/indkaldelse-til-generalforsamling-i-kastrup-boldklub/

 

I ønskes alle en dejlig weekend

Mvh. skribenten / Theilgaard