KBK-nyt - uge 23 og 24: Hørt på sidelinjen!

/ C. Theilgaard
10. juni 2021 kl. 23:31
Nyt fra Crowne Plaza, nyt om kunstbanen, Masters vinder rækken og årsafslutning

Kastrup Boldklubs nyhedsbrev - uge 23 og 24 2021

Nyt fra Crowne Plaza Elite Cup

Næste klub vi kan annoncere som deltager ved Crowne Plaza Elite Cup 2021 er FC Midtjylland.
FC Midtjylland er en af de mest succesrige klubber i Danmark de seneste år, med et af de bedste ungdomsakademier i Danmark.
FC Midtjylland deltager i Crowne Plaza Elite Cup hvert år, og er i 2021 med i U13 og U14 rækkerne for drenge.
English:
Next club to be announced for Crowne Plaza Elite Cup 2021 is FC Midtjylland.
FC Midtjylland is one of the most successful clubs in Denmark in recent years, with one of the best youth academies as well.
FC Midtjylland is part of Crowne Plaza Elite Cup every year, and in 2021 they will join the U13 and U14 boys tournaments.
Ydermere kan vi også annoncere Hammarby IF som den næste deltager ved Crowne Plaza Elite Cup 2021.
Hammarby har deltaget i Crowne Plaza Elite Cup tidligere, og er i år med i pigernes U14 række, samt U14 og U15 rækkerne for drenge.
English;
We can now announce Hammarby IF as the next club confirmed for Crowne Plaza Elite Cup 2021.
Hammarby has played at Crowne Plaza Elite Cup before, and this year they will join the girls U14 tournament, as well as the U14 and U15 boys tournaments.
7 mands master er mester for tredje sæson i træk:)
Kastrup 7 mands supermaster er for tredje sæson i træk blevet mester og ovenikøbet inden nr 2 og nr 3 havde spillet deres indbyrdes sidste kamp.
I sidste kamp kunne Supermasters nøjes med uafgjort men de satte streg under mesterskabet og vandt med 9-1 over KFB.
Supermasters blev bedst på point, målforskel og indbyrdes opgør mod Brønshøj, Fremad Valby og Dragør.
Ingen over og ingen ved siden af.
En meget stabil sæson og et stærkt mesterskab der - trods Corona -er skabt ud af en god træningsindsats og gode træningsforhold.
Stort tillykke med titlen til Masters :-)
1. senior tog hjem fra Bornholm med en sejr
1. senior var en tur på Bornholm i weekenden 12/13 juni og skulle forsøge at få tre point med til Amager. Det lykkedes..., 1. senior vandt med cifrene 0-5 og tog tre vigtige point i nedrykningsspillet. Vores anfører Emil Egestorp blev oven i købet noteret for et hattrick. Held og lykke med de sidste kampe drenge :-)
Nyt om kunstbanen
Onsdag d. 9. juni fortalte formand Thomas Hjerrild på Generalforsamlingen, at kunstbanen kommer til at ligge ved bane 1. Spørgsmålet er nu hvor meget kunst vi får.... Ingen tvivl om at klubbens bestyrelse går efter at få så meget kunst som overhovedet muligt. Vi glæder os til at følge udviklingen og håber at bestyrelsen kan få indfriet deres ønsker.
Årsafslutningen
Lørdag d. 26 juni afholder klubben årsafslutning. Her vil 150 piger og drenge deltage i forskellige aldersgrupper. Det var med kort varsel at teamet bag årsafslutningen meldte datoen ud, så udvalget er godt tilfredse med antallet af spillere, der deltager:) Udvalget glæder sig til en rigtig spændende dag, hvor vi alle skal hylde årets spillere, fodbolden og Kastrup Boldklub.
Mangel på trænere og ungtrænere
Vi må konstatere at vi langt fra er dækket ind på alle årgange frem mod næste sæson, hvilket betyder at vi igen må reklamere med nyheden om, at vi mangler trænere. Det er lidt skræmmende at vi på to årgange kun kan præsentere én træner og INGEN assistenter.
Derfor opfordrer vi igen vores bagland (forældre, medlemmer og unge) til at melde sig som trænere for vores årgange i klubben. Vi har lagt vores trænerskriv på hjemmesiden, så man kan læse mere om trænerhvervet i klubben.
JO FLERE HÆNDER, DESTO FÆRRE BLIVER OPGAVERNE!
I ønskes alle en rigtig dejlig weekend.
Vh. skribenten / Theilgaard.