Menu

KBK-nyt - uge 4 og 5: Hørt på sidelinjen!

image
/ C. Theilgaard
26. januar 2021 kl. 13:01
Projekt "Kastrup Boldklub" bevæger sig, en opstartstræner til de mindste og Anders Juul som årets målmand i KS:)

 

Kastrup Boldklubs nyhedsbrev - uge 4 og 5 2021

 

Projekt "Kastrup Boldklub" bevæger sig

Kære alle medlemmer i Kastrup Boldklub
Under nedlukningen ønsker Kastrup Boldklub at sende et signal om vigtigheden i at holde formen ved lige:)
Vi hører rygter om at årgangene forsøger at holde sig i gang med små konkurrencer og hjemmeøvelser.
Det skal vi have mere af! 🙂
Bestyrelsen og klubbens sportslige udvalg har derfor et ønske om at sende billeder ud med lidt tekst i løbet af de kommende uger, hvor kastruppiger og kastrupdrenge i alle aldre løber en tur, cykler en tur, vinterbader, styrketræner eller bare går en tur udenfor.
Hvis man som forældre selv sender et billede, betragtes dette også som samtykke. Dvs. så har klubben ret til at bruge billedet på hjemmesiden eller på vores trænersite / officielle facebookside.
Billedet må gerne tages, hvor pigerne/drengene er i bevægelse eller efter afslutningen på eks. en løbetur.
Hvis vi til sidst kan ende ud med en collage af billeder, signalerer vi også at man sagtens kan dyrke motion sammen..., bare hver for sig!! 🙂
Billeder sendes til klubkoordinator Christian Theilgaard:
Chr_The@hotmail.com
Pas på jer selv og hinanden derude....🙂
Mvh. Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg.
P.S. Beskrivelsen ligger også på Kastrup Boldklubs officielle facebookside. 

 

 

Anders Juul er årets målmand i Københavnerserien

Stort tillykke til Anders med titlen som årets målmand i KS. Anders har med sin redningsprocent gjort, at Kastrup Boldklub stadig er med i toppen / subtoppen af KS. Vi glæder os til at følge Anders og holdet, når turneringen starter og når coronaen tillader det. :-) 

Indtil da kan I læse Liga-bolds interview med Anders lige her.... 

 

Anders, du sikrede dig på overbevisende vis titlen som ‘Efterårets målmand’ i Københavnsserien. Hvad betyder den titel for dig, og hvorfor?
Den betyder selvfølgelig rigtig meget for mig og mit videre forløb som målmand, men helt klart en pris som mine holdkammerater, trænere og folk omkring holdet også har en stor del i, for uden dem og deres støtte på banen samt til træning, så ville jeg nok ikke stå med den hæder, så derfor mange tak for titlen.

Nu står du som beskrevet med titlen som ‘Efterårets målmand’, hvordan vil du selv beskrive din og jeres efterårssæson?
Jeg fik min debut som 16-årig på førsteholdet i Danmarksserien, men personligt synes jeg, at vi har haft en god sæson i forhold til, hvad mine forventninger var. Jeg havde sat mig nogle del mål for sæsonen, som jeg føler, jeg har nået, hvilket er dejligt og en rar følelse. Som hold havde vi også sat os nogle målsætninger, og indtil videre ser det godt ud i forhold til dem. Vi har selvfølgelig en sæson tilbage, hvor vi bare skal klø på og gøre, som vi har gjort indtil nu. Nu ligger vi i Københavnsserien med et meget ungt hold, som er klubbens egen avl. Vi har ikke travlt med at rykke op i Danmarksserien, men med at spille et hold sammen igen.

Hvis du skal beskrive dig selv som målmand, hvordan vil du så beskrive dig selv i henhold til styrker og svagheder?
Jeg er en alsidig målmand, som takket være mine ungdomsår som angriber, selv er god i benene, og dermed kan læse en angriber næsten de fleste gange. Mine styrker er lange, præcise udkast samt mine udspark, og så synes jeg selv, jeg er hurtig på stregen. Jeg har selvfølgelig også nogle svagheder, men jeg tænker, at det er bedst ikke at nævne det her.

Du er kun 22 år, hvor ser du dig selv om fem år, og hvor langt rækker dine drømme og dine ambitioner på fodboldbanen, og hvorfor?
Om fem år vil jeg da gerne spille fodbold højere oppe end Københavnsserien. Håber, at der en dag er én, der får øje på mig på banen, så man kan komme videre i systemet, men lige her og nu gælder det Kastrup Boldklub og om at få et hold spillet sammen, som kan tage kampen op mod de fleste modstandere.

I ligger før forårssæsonen placeret på sjettepladsen med god afstanden til bunden af rækken, men også med hele otte point til en oprykningsplads, hvad er jeres målsætning i foråret?
Vores målsætning er ikke oprykning her og nu, men om at spille vores unge hold sammen til en senere oprykning. Nu kæmper vi videre på træningsbanerne og til kamp og håber på det bedste senere. Vi er som sagt et meget ungt hold, men jeg er sikker på, at lige meget hvilke målsætninger vi sætter, så skal vi nok nå dem.

 

 

En opstartstræner til de mindste

For en del år tilbage startede Kastrup Boldklub en babyafdeling op, hvor drenge og piger i alderen 1-4 år kunne få indsigt i fodboldens forunderlige verden. Den babyafdeling eksisterer endnu og er forældredrevet. 
Vi prioriterer helt generelt legen med bolden, bevægelseslege og motoriske øvelser..., hvor børn, trænere og forældre deltager på lige vilkår. Træneren har selvfølgelig ansvaret for hvad der skal ske, men forældrene deltager også i øvelserne, og det forventes at alle voksne finder deres indre legegén frem:)
Du skal som træner sætte dagsordenen for hvad der skal ske, og sende et budskab til forældrene om at være med ved træningen og øvelserne. Du skal være topengageret og være på børnenes niveau. Tal i børnehøjde, brug børnesprog, kravl med børnene og skab øvelser / konkurrencer, som er lettilgængelige for børnene. Hvis du kan opfylde dette, er du den rette til jobbet. 😊  
Som opstartstræner har du - i samarbejde med klubbens mikroleder - ansvaret for at få startet babyholdene op hvert år. 
Du er med til skabe fundamentet for klubbens eksistens, så du må gerne betragte dig selv som en vigtig person for klubben:)  
"Uden medlemmer længere nede, bliver det svært at skabe fodboldspillere længere oppe..., som årene går!"
Vi glæder os til at høre fra dig! 😊
Kontaktpersoner vedr. spørgsmål og ansættelse: 
 • Thomas Hjerrild (formand): formand@kastrup-boldklub.dk 
 • Christian Theilgaard (klubkoordinator): Chr_The@hotmail.com  

 

Kastrup Boldklubs trænerskriv

 

Kunne du tænke dig at blive fodboldtræner i en fantastisk fodboldklub med masser af energi?

Kastrup Boldklub har netop defineret en ny strategiplan, og dertil har vi brug for fodboldtrænere. Vi er en klub med en unik historie som blandt andet tæller landsholdsspillere som Jan Heintze og Kenneth Perez. Derudover har vi spillet ni år i landets bedste række. Vores klubhus summer af energi, og vi er en klub, hvor vi vægter sammenholdet højt, og som vi er stolte af at repræsentere. Hvis det fanger din interesse, så læs endelig videre.

 

Kvalifikationer

 • Som træner i Kastrup Boldklub er du forpligtet til at sætte dig ind i klubbens blå tråd, som er klubbens sportslige guideline, der beskriver hvordan vi træner på de forskellige årgange.
 • Vi forventer, du besidder de grundlæggende basale fodboldteknikker og har basal fodboldforståelse. Ydermere forventer vi, at du ønsker at lære mere om verdens mest forunderlige spil.
 • En vigtig del af jobbet er at være reflekterende og løsningsorienteret i samspil med dine trænerkollegaer med fokus på at udvikle vores spillere.
  Jobbet som træner i Kastrup Boldklub kan til tider være tidskrævende, så det er vigtigt, at du kan afsætte tiden i den periode der spilles fodbold det kommende år. Mange trænere oplever sågar en opblussende passion for trænergerningen i Kastrup Boldklub, at de også vælger at påtage sig andre opgaver.    
 • Som træner forventes det, at du har menneskelig indsigt, da du som træner arbejder med børn eller ungdom.
 • Du er udadvendt og søger dialogen på banen såvel som ude for banen.
 • Du skal se dig selv i en amatørforening, hvor vi arbejder sammen som et hold for at opnå et mål.

 

Vi tilbyder...

 • DBU Træneruddannelse.
 • Sparring med andre trænere og sportsligt udvalg.
 • Personalegoder.
 • Løn / godtgørelse.
 • Glade børn og unge som har lyst til at spille fodbold.
 • Et fantastisk klubhus med dejlig mad og et fællesskab, hvor alle føler sig velkomne.
 • Sociale arrangementer

Hvis ovenstående har fanget din interesse og du kan se dig selv i fællesskabet omkring Kastrup Boldklub, så bedes du kontakte klubkoordinator Christian Theilgaard via e-mail: Chr_The@hotmail.com

 

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at møde dig i klubben.

 

 

Kontingent-opkrævning

Alle medlemmer har i uge 4 modtaget besked om betaling af kontingent. Tjek derfor jeres indbakke, om I har fået beskeden. Klubbens ledelse og administration har i den forbindelse valgt at sende en meddelelse ud til alle vores medlemmer omkring kontingentet, da denne opkrævning for nogen kan virke besynderlig, da der ikke tilbydes fodbold i øjeblikket grundet corona-restriktioner. Dog håber vi at alle medlemmer forstår at klubbens eksistens og økonomi afhænger af kontingent-pengene. Ydermere så er der heller ikke noget vi hellere vil, end at få åbnet op for noget træning så snart restriktionerne tillader det:) 

I kan læse meddelelsen om kontingent-opkrævning herunder...

 

Meddelelse fra klubbens ledelse og administration om kontingent fra februar:

Kære medlemmer i Kastrup Boldklub

I øjeblikket er vi ramt af en pandemi, der har ramt alle dele af vores samfund – herunder vores fodboldklub. Det har resulteret i en del ekstra arbejde, planlægning og mødeaktivitet i bestyrelsen og de enkelte udvalg. Et spørgsmål, som vi ofte møder er: ”Hvorfor skal vi stadig betale kontingent, når der ikke er træning?”
Det er et helt naturligt spørgsmål og vi besvarer det derfor i det følgende:
Selvom der ikke er aktivitet og træning på banerne, har klubben en række faste driftsudgifter, der desværre ikke er underlagt nogle restriktioner, corona eller ej. ☺ Som klub og forening er vi derfor afhængig af fællesskabet, og vore medlemmers opbakning og støtte, som jo er hele vores eksistensgrundlag.
Vi ser ligesom alle jer frem til at kunne åbne op igen. En god og hurtig genåbning kan kun lykkes, hvis vi alle fortsætter det store arbejde ”bag kulisserne” som pågår i øjeblikket. Dette arbejde kræver ikke bare flid og fedt, men som nævnt også penge.
Trænere, administrativ personale og frivillige leverer et kæmpe stykke arbejde under nedlukningen, så vi står klar med træning, baner og godt humør lige så snart vi åbner op igen. Det er alt det arbejde, som man normalt ikke lægger mærke til, men som ikke desto mindre er en forudsætning for at klubben fungerer og kører videre.
I Kastrup Boldklub er det ikke kun vores mål, at give børn og unge mulighed for at spille fodbold, få venner, mærke glæden ved bevægelse og fællesskab, men også fortsat at være en sammenhængskraft i vores lille del af Danmark.
Vi håber derfor på jeres opbakning og støtte i denne for os alle vanskelige situation og periode, ved bl.a. at fastholde jeres medlemskab, således at Kastrup Boldklub er en klub at regne med..., også efter Covid -19.
Sammen står vi stærkere:)
De bedste hilsner

Bestyrelsen i Kastrup Boldklub

 

I ønskes alle en dejlig uge og en dejlig dag

Mvh. skribenten / Theilgaard