KBK NYT - UGE 5

10. februar 2022 kl. 16:02
Hermed ugens spørgsmål vedrørende jeres hold i forbindelse med udgivelsen af Kastrup Boldklubs uge nyt på hjemmesiden.

KBK NYT - UGE 5

Fodboldskole i uge 31

Fodboldskole i uge 31 for drenge og piger. Vi holder fast i konceptet fra sidste år, da vi synes det fungerede rigtig fint at fodboldskolen var et mixtilbud, hvor der var klart flest drenge med. Men pigerne har også deres egen fodboldskole i uge 26.

Derfor opfordrer vi også primært drenge-årgangene til at deltage i fodboldskolen i uge 31, og vi ved at rigtig mange af drengene gerne vil med på fodboldskole i Kastrup, så det er bare med at få meldt sig til.

Der er pt. 80 pladser (dvs. indtil videre oprettes 5 grupper a' 16 spillere)

Det fantastiske ledelsesteam til fodboldskolen i uge 31 er gengangere fra sidste år..., nemlig Veronica Calip Rygaard og Tobias Nørgaard Jeppesen.

HUSK at få budskabet ud på vores årgange.

OBS: Fodboldskolen er for årg. 2007 - 2015.

Kastrups 1 senior slog Albertslund komfortabelt i test sejr.

Kastrups bedste senior hold testede i lørdags mod gæsterne fra Albertslund. Det var en træningskamp, hvor Kastrup var i god kontrol og kørte en komfortabel 2-0 sejr hjem. Mange forskellige spillere fik minutter i benene.

Næste Træningskamp mod Vallensbæk

Kastrups 1 første seniors næste testkamp finder sted på lørdag d. 12.02.2022 kl 11:15 på kunsten. Her er det gæstende hold Vallensbæk. Spillerne på 1. senior sætter stor pris på jeres støtte til kampene og håber selvfølgelig i dukker op på lørdag.

Husk at du kan købe Kastrup Boldklub Merchandise i klubben. Du kan købe merchandise til dig selv, dit barn eller dem du har kært.

Du kan finde alt klubbens lækre merchandise i linket herunder..