Menu

KBK-nyt - uge 6 og 7: Hørt på sidelinjen!

image
/ C. Theilgaard
11. februar 2021 kl. 15:54
Gammel Kastrupdreng på kontrakt i Vejle BK og nyt fra U17 og pigeafdelingen

 

Kastrup Boldklubs nyhedsbrev - uge 6 og 7 2021

 

Gammel Kastrupdreng på kontrakt i BK Vejle

Vejle BK har ligesom Kastrup BK været en af landets førende klubber inden for topfodbold. De to klubber var begge to højt profilerede i 80'erne og har haft forskellige landsholdsspillere tilknyttet deres trupper. 

Men det er ikke kun i 80'erne de to klubber har haft noget med hinanden at gøre. Året 2021 vil blive husket for en spiller, som gennem en lang årrække spillede ungdoms- og seniorfodbold i Kastrup Boldklub, men som lige pludselig stod i Vejles presselokale for at fortælle den gode nyhed om, at han havde skrevet kontrakt med Vejle Boldklub. Det er selvfølgelig Lukas Engel vi snakker om. Han er blevet 22 år og er nu klar til at tørne ud for Vejle i Superligaen (Vejle ligger pt. på en 9. plads)  

Lukas har lovet et interview med skribenten, når der bliver tid i hans travle fodboldkalender:) 

Kastrup Boldklub vil gerne ønske Lukas et kæmpe stort tillykke med kontrakten og ønsker ham tilmed al mulig held og lykke fremover. :-) 

Tekst fra Vejles egen hjemmeside: 

Vejle Boldklub har i dag købt den danske U-21 landsholdsspiller Lukas Engel hos 1. divisionsklubben Fremad Amager. Den 22-årige kant – og offensivspiller tiltræder i Nørreskoven med det samme på en aftale gældende til sommeren 2024. 

Hos Vejle Boldklubs tekniske chef Jacob Krüger er der stor tilfredshed med klubbens nye signing, der har været en prioritet i dette vindue. 

-Lukas har allerede vist mange eksempler på sine færdigheder i 1. division, og det i sådan en grad, at han er blevet en del af U21-landsholdet. Samtidig er det en spiller, der både besidder de tekniske kvaliteter, som vi i Vejle Boldklub er kendt for, og dernæst passer perfekt ind i klubbens strategi omkring videreudvikling af spillere. Vi tror på, at Lukas kan udvikle sig til at blive en stærk profil for os, og med sine kun 22 år, er der også mulighed for, at Vejle Boldklub senere kan profitere af samme udvikling. Lukas er en spiller, der både kan begå sig som back, kant og samtidig har nogle klare offensive forcer. Det giver nogle flere muligheder i vores spil. Jeg er glad for denne aftale og dialogen med Fremad Amager. 

For den 185 cm. høje Lukas Engel, er Vejle Boldklub den destination, der var i tankerne, da 1. divisions-profilen i december udtalte, at han var klar det næste skridt. Det er derfor også en spændt og tilfreds spiller, der er ankommet til Vejle Stadion. 

-Vejle Boldklub er en stor klub, og jeg er både glad for og stolt over at skrive under med VB. Det er en klub, som jeg kender til fra opholdet i NordicBet Ligaen, men det er også en klub, der hører til fast i 3F Superligaen. Det ser jeg frem til at kunne bidrage til sammen med mine nye holdkammerater. Vejle Boldklub har en stor fanbase, og så snart der bliver åbnet op for tilskuere, så ser jeg frem til at spille for dem. Jeg ved, at Vejle Boldklub kan udvikle mig endnu mere som fodboldspiller i klubbens professionelle setup. Samtidig vil jeg gerne takke Fremad Amager for tiden der og den opbakning, som jeg altid har fået i Sundby Idrætspark. Jeg glæder mig til at trække den røde trøje over hovedet og spille 3F Superliga-fodbold. 

Lukas Engel får trøje nummer otte i Vejle Boldklub, der tidligere tilhørte Dwamena.

 

U17 og pigeafdelingen opstarter træning i grupper af fire

U17 har indtil nu sørget for at holde spillerne beskæftiget ved at udlevere nogle bolde og kegler, så de kunne hjemmetræne i haven eller indenfor. Søndag d. 7 februar valgte trænerne Dennis Lundgreen og André Kappel at tilbyde træning for spillerne i grupper af fire. Det foregik på Amager Strand og forløb efter omstændighederne ganske fint. Måske det kan inspirere andre til at gøre det samme.

Pigeafdelingen gør det samme fra uge 8. Her arrangerer hver træner deres eget træningspas og beslutter også helt selv, hvornår man tilbyder træning. Opgaven for pigerne og deres forældre bliver så at tilmelde pigerne træningen, som står skrevet på kampklar. Man må som udgangspunkt kun tilmelde sig ét træningspas om ugen. 

ALLE skal have mulighed for at tilmelde sig et træningspas, og derfor sørger vi for at oprette nok grupper, så ingen bliver snydt:) Træningen kommer også til at foregå på Amager Strand. 

 

Plakater til fodboldskolen

Tilmeldingerne til Kastrup Boldklubs fodboldskoler i sommeren 2021 er begyndt at tikke ind. Pt. er der 28 deltagere til fodboldskolen i uge 31, mens der er 25 deltagere på pigefodboldskolen i uge 26. Kastrup Boldklub har også fået udleveret plakater, som i løbet af den kommende tid bliver hængt op forskellige steder i Tårnby og Kbh S. Det sørger vores pigeafdeling for:) 

En af plakaterne ser således ud: 

  

 

Cheftræner på 1. senior og holdleder på 2. senior vinterbader...:) 

Efter vi annoncerede at André Kappel fra U17 og 1. seniors anfører Emil Egestorp startede Projekt Vinterbadning op, er der nærmest gået sport i at vinterbade. Vores 1. senior træner Dirch Lund og hans gode ven Dan Nielsen (holdleder på 2. senior) er nu også hoppet i IS-baljen, og har tilmed udfordret spillerne på 1. senior til at gøre det samme. Dirch har tilmed uploadet en video, hvor han direkte udfordrer spillerne og selv går under med hele hovedet. Imponerende og dyb respekt herfra:) 

Selvom Coronaen er et surt og opslidende livskapitel for os alle, så kan pandemi-tiden alligevel bruges til noget fornuftigt, selvom man ikke skulle tro det. At der er gået sport i at vinterbade, var der nok ingen der havde regnet med for bare et år siden. Men skøre og kreative idéer kommer nogle gange mere seriøst til udtryk, når man har tiden til det, og når man tilmed er tvunget til at "tænke ud af boksen" :-) 

 

Pigeraketten kommer til Kastrup d. 3. september

Kastrup Boldklub har fået tildelt DBU's traditionelle pigeevent "Pigeraketten", som løber af stablen fredag d. 3. september i tidsrummet 17-19.30.

Pigeraketten betragtes af mange som et stort cirkus, hvor man kan prøve forskellige aktiviteter, som selvfølgelig er fodboldrelateret. Det er et gammelt koncept, som stadig lever i bedste velgående. 

I kan læse om pigeraketten under følgende link: 

https://www.dbu.dk/boern-og-unge/aktiviteter-og-staevner/pigeraketten/

 

I ønskes alle en dejlig weekend, når I kommer så langt:) 

Mange hilsner fra skribenten / Theilgaard.