Menu

KBK-nyt - uge 8 og 9: Hørt på sidelinjen!

image Billede er taget af Martin Vangsfeldt (træner på U10)
/ C. Theilgaard
25. februar 2021 kl. 12:15
Træningen kan genoptages, retningslinjer, trænerevaluering og påbegyndt trænerkabale

 

Kastrup Boldklubs nyhedsbrev - uge 8 og 9 2021

 

Genåbningsdagen i klubben

Så blev genåbningen af Kastrup Boldklub en realitet. :-) 

Mange børn og unge havde fundet vej til anlægget den første dag, og det var tydeligt at mærke fodbold-sulten hos dem. De har ikke kunnet dyrke / spille fodbold i flere uger / måneder, og det er immervæk lang tid, når man er et barn der elsker sin fodbold.  

Træner på U10 Morten Holm-Nielsen sørgede for at DR1 og TV2 kunne følge vores genåbning. Stort for alle børnene at opleve det..., måske særligt for de drenge der blev interviewet:) I kan sikkert finde indslagene på både DR1 og TV2's hjemmeside. 

Et par billeder fra dagen (taget af Martin Vangsfeldt)

 

Træningen kan genoptages - hvad gælder! 

Langt de fleste har sikkert fulgt regeringens udmeldinger omkring lempelsen af forsamlingsforbuddet for udendørs foreningsidræt. Vi må nu træne 25 personer sammen, hvor det før var 5 personer. Det gør det muligt for vores trænere at træne under langt mere normale forhold. 

I Kastrup regi gælder følgende retningslinjer, som alle vores medlemmer skal involveres i (flere er også hentet fra Tårnby Kommune):

  1. Spillerne skal træne i zoner og være sammen med de samme trænere under træningspasset. Som træner og spiller må man altså ikke gå fra en gruppe til en anden. 
  2. Den store kunstbane bliver inddelt i zoner og ellers følger vi den baneplan, som ligger på hjemmesiden.  
  3. Når trænerne / holdlederne henter materialer, skal det gøres ved støvlevasken.
  4. De fire første toiletter holdes åbne, så folk kan komme på toilettet, inden de skal ned og træne. 
  5. Det er IKKE tilladt at klæde om eller tage bad i klubben. Dvs. ALLE skal være klædt om, når de møder til træning og alle bedes have deres træningstøj og støvler derhjemme. 
  6. Det er trænerens eget ansvar at følge de gældende retningslinjer, men det er også vigtigt at forældre og spillere bakker op om kommunens og klubbens anbefalinger og retningslinjer. 

 

Retningslinjer fra kulturministeriet og DBU København

Her kan I læse kulturministeriets beskrivelse af retningslinjer og restriktioner, samt få en update på de seneste udmeldinger efter vi har fået lov til at gå over til 25 personer. 

 

Link fra kulturministeriet: 

https://kum.dk/fileadmin/_kum/3_Temaer_og_kampagner/Covid-19/2021_februar/QA_genaabning_af_dele_af_kulturlivet_1._marts_2021.pdf

Links fra DBU København: 

  • https://www.dbukoebenhavn.dk/klubben/klubserivce/fodboldens-corona-regler/ 
  • https://www.dbukoebenhavn.dk/media/18882/protokol-for-dansk-fodbold-version-18-25-02-21.pdf

 

Trænerevaluering

Et initiativ som Kastrup Boldklubs ledelse, herunder bestyrelse og sportslige udvalg, kommer til at søsætte i løbet af 2021, kalder vi for trænerevaluering. Vi har stor respekt for vores trænere, både de frivillige og lønnede trænere. De gør en kæmpe forskel for alle børn og unge i klubben, og en af måderne vi kan holde dem til ilden, er ved at tage dem seriøst og tilbyde dem træneruddannelser osv.

Som noget nyt ønsker klubbens sportslige udvalg også at gennemføre nogle samtaler, med en trænerevaluering til følge, for netop at tilgodese trænerens behov for at udvikle sig. Trænerevalueringen skal ikke forstås som en eksamen, hvor træneren skal bestå en prøve eller opnå en bestemt karakter;) 

Det handler mest af alt om at finde ud af hvor ens styrker og svagheder er, samt finde frem til nogle metoder, hvor træneren udvikler både styrker og svagheder. Vi glæder os meget til at introducere denne evaluering for vores trænere, når vi engang må den slags:)  

 

Påbegyndt trænerkabale

I februar måned har vi tradition for, at vi så småt begynder at se på næste års trænerkabale (21/22). Dette arbejde er påbegyndt, og vi vil i den kommende tid løbende afholde samtaler med evt. nye trænere, og de trænere vi allerede har ansat. 

Ydermere skal det sportslige udvalg have det fornødne overblik over de trænere, vi har ansat. Det får udvalget styr på de kommende uger. Ved samme lejlighed vil udvalget også snakke om de årgange, hvor vi kommer til at mangle trænere. 

Det er vigtigt for klubbens ledelse at få styr på trænerkabalen inden sommerferien starter, da vi har et mål om at kunne fortælle forældre og spillere på alle årgange, hvem der skal være trænere på årgangene i 21/22:) 

 

Med ønsket om en dejlig torsdag til jer alle:) 

Vh. skribenten / Theilgaard.