PLAYMAKERS INSPIRED BY DISNEY VENDER TILBAGE TIL KBK!

/ C. Theilgaard
11. april 2022 kl. 11:13
Skal du med til Disneybold i Kastrup Boldklub? :-)
Til alle piger i alderen 5-8 år + deres forældre 🙂
Kastrup Boldklub har nu igen fornøjelsen af at være værtsklub for Disneyprojektet "Playmakers inspired by Disney" 🙂
Vi var også værtsklub for forløbet i foråret 2021, hvor de to SFO'er Valhalla og Frøen tog omkring 30-40 piger med over i klubben. Her arbejdede vi øvelser med og uden bold, som var sammensat af temaerne og indholdet fra Disneyfilmen "Frost" eller "Frozen".
Denne gang skal pigerne lade sig inspirere af øvelser, som er sammensat af indholdet fra filmen "Vaiana.
Kort om forløbet og projektet:
  • Bevægelse, teamwork og fantasi er i forgrunden
  • Playmakers' et unikt historiefortællingskoncept og stoler på en legende tilgang , Hvor bevægelse, teamwork og fantasi er i fokus.
  • Alle træningssessioner følger en historie om et Disney-hit. Spil- og træningsenhederne strækker sig over 8-10 uger ved hver af værtsklubberne i Danmark. Pigerne vil opleve et spændende, mangesidet Disney-eventyr sammen med deres undervisere og vejledere, der er specielt uddannet til dette projekt.

Tilmeldingslinket finder I nedenstående link:
Praktiske oplysninger:
- Forløbet starter i Kastrup Boldklub d. 21. april kl. 16.30
- Mødested: Ved klubhuset på Røllikevej 5, 2770 Kastrup.
- Hver session strækker sig over en time + 10-15 min.
- Som skrevet foroven skal pigerne igennem 8-10 sessioner.
- Medbring bevægeligt tøj, drikkedunk og godt humør. 🙂
Mange hilsner fra klubbens tre ungtrænere på pigesiden...
- Selma
- Alberte
- Nicole
....., samt klubbens pigeansvarlig Christian T.