Menu

UGE 40 - KBK NYT

image
06. oktober 2021 kl. 21:56
Ugens overblik over alle nyheder og begivenheder på tværs af årgangene. Læs med her….

UGE 40 - KBK NYT

 

Kastrup Boldklub KS 1. Senior gæstede Husum BK

Kastrup Boldklubs Københavnerserie hold gæstede i lørdags Husum BK i en kamp om vigtige point. Årets udgave af Københavnerserien har igen i år vist sig at være uhyrlig tæt. Derfor er det vigtige point der spilles om hver eneste weekend.

 

I en kamp ude i Husum, hvor kulissen bestemt ikke fejlede noget kom Kastrup svært fra start og måtte indkassere et mål allerede efter 5 minutters spil til stillingen 1-0. Det blev kampens eneste mål i en kamp hvor Kastrup havde svært ved at finde vej til chancer. Det er svært at sætte en finger på spillernes fightervilje, de kæmper helhjertet for den hvide trøje, men den sidste kvalitet manglede desværre i lørdags.

Efter kampen lykkedes det at få kommentarer fra assistent træner René Boilesen.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
- ”Ikke vores bedste indsats i denne sæson, men syntes alligevel at vi havde fortjent point.”

Er du overrasket over, hvilken kvalitet modstanderholdet leverede, og hvorfor?
- ”Det var helt som forventet. Må også rose Husum for altid at skabe en god kulisse og stemning uden for banen.”

Hvilke positive elementer tager du med fra opgøret?
- ”Vi skaber igen rigeligt chancer til at score, men skal være mere effektive. Arbejdsindsatsen og viljen til at komme tilbage skal de også have ros for.”

Hvilke negative elementer tager du med fra opgøret?
- ”Vi mangler selvfølgelig målene, men de skal nok komme.”

Hvordan kommer holdet videre?
-” Vi er videre, og skal bare have justeret nogle småting inden næste kamp.”

Hvordan synes du, at spændingsniveauet var hos begge mandskaber?
- ”Det var som det skal være, og god intensitet igennem hele kampen fra begge mandskaber.”

Var der en spiller, der gjorde sig ekstra bemærket, og hvorfor?
- ”Det var godt at se Per Petersen tilbage på holdet, efter en lang skadespause.”

 

Holdet får mulighed for at rejse sig på lørdag kl 15:30, hvor modstanderen er NB Bornholm. Øboerne ligger på nuværende tidspunkt sidst i Københavnerserien med kun 3 point. Så der skal point på kontoen lørdag, når det igen går løs for Kastrup bedste senior hold går på banen. 

Vi må samles og bakke holdet op i en vigtig kamp lørdag mod bundproppen. 

 

Endnu en uge med smæk på fra Kastrups Boldklubs Pigeafdeling

Kampreferater fra pigeafdelingen er leveret af Christian Theilgaard.

Kampreferat af Begynderstævne for 07/08 piger

Begynderstævne for vores 08/07ere

På en søndag morgen i regn, blæst og gråvejr, mødtes syv piger, Johnny og undertegnede på Unions anlæg i Nordvest til det andet begynderstævne som DBU København arrangerer med diverse klubber rundt omkring i København.

 

Til stævnet i dag deltog otte forskellige klubber. Nogle hold blev slået sammen, da der ikke var nok spillere på et par af holdene. Bl.a. spillede Husum sammen med BK Union, mens Sundby tog Hellas med på deres hold. Sundby var alligevel 11 spillere, og med Hellas spillere var de 17. Det betød at de kunne stille med to hold.

 

Netop det med at slå holdene sammen er fortællingen om dette stævne, hvor der ikke er regler for, hvem du må spille sammen med. Det hele er meget løst, hvilket er superfedt.

Når man er nybegynder, har man bare brug for at spille noget fodbold, uden alt for mange regler. 

 

Kastrups seje 07/08'ere vandt alle deres kampe med 2-0..., mod hhv. Union, B1908 og Sundby/Hellas. 

Pigerne gjorde det mega godt, og som en af forældrene skrev... Det var mega underholdende, og pigerne har helt sikkert haft den fedeste fest inde på banen.

 

Stævnets form giver så meget mening, da der ikke er noget på spil. Trænerne er afslappede og får sludret med hinanden på kryds og tværs. Pigerne hygger sig i pauserne, og der er ikke optræk til nogen skænderier eller noget. Der er smil på læben hele vejen igennem.

Tak til Nicole, Aya, Alberte, Smilla, Lærke, Selma og Karoline for nogle underholdende, seværdige og tempofyldte kampe/præstationer. I gjorde det mega godt.

 

U13 med sejr over FB og vinder af række 1 

Kampreferat af Kastrup Boldklub U13 piger vs. FB

Johnny og undertegnede var ikke færdige med at lege trænere i dag. Efter stævnet i BK Union tog Theilgaard cyklen og Johnny bilen til Kastrup, da der også ventede en U13 kamp mod FB. 

Ja..., det endte med at blive en lang dag, men selvom man er småtræt, så betyder det ikke så meget, når man tænker på de præstationer vores piger har leveret i dag.

 

U13 pigerne satte trumf på i række 1 og vandt den ved at besejre FB 3-1 i en meget seværdig, livlig, energifyldt og tempofyldt kamp. FB havde også stor ære af kampen, da de pressede os rigtig godt. Men ingen kan komme og sige bagefter at sejren ikke var fortjent.

Vi vinder reelt set kampen i første halvleg, da alle mål bliver scoret der..., både Kastrups og FB's mål. Men anden halvleg må vi ikke glemme. FB prøver med alt hvad de har, men de kan ikke komme forbi Emily, Chili og Solveig i forsvaret / den defensive midt. Der var lukket af..., og Vanessa (målmand) rør vel ret beset bolden 2-3 gange i anden halvleg.

 

Gennem hele kampen skaber vi masser af chancer og får scoret nogle meget flotte mål. Men egentlig er det vores måde vi organiserer os på, undertegnede er mest tilfreds med efter kampen i dag.

Vi stod rigtig godt på banen og var over FB hele tiden. De fik ikke lov til at sætte spillet, og det udnyttede vi i den anden ende til at skabe chancer.

Specielt fik vi boldene rigtig meget ud på siden..., bl.a. via Vanessas gode igangsætninger, og her var vores kanter Marika, Alma, Nynne og Kaja på skift rigtig gode til at udfordre deres backs. Tilmed fik vi lagt nogle meget fornuftige indlæg.

Isabella styrede midten sammen med Solveig med hård hånd, og de kreerede rigtig meget sammen i omstillinger og det etablerede spil. Mega flot!

Nicoline kom ind og tog nogle rigtig gode løb oppe foran, der faktisk var med til at skabe plads til vores kanter og til Isabella på den offensive midt. Det er eksempler på hvor gode holdet var idag til at organisere sig. 

KÆMPE TILLYKKE MED SEJREN PIGER, og så er det jo et kæmpe PLUS at I også vinder rækken 

   

 

Kastrup Boldklub U12 drenge kæmpede og jagtede men kunne ikke få udligninget

Kastrups u12 drenge spillede lørdag mod Hvidovre IF.

Kampen endte desværre med 2-4, men holdets indsats var præget af stor arbejdsiver. Holdet havde mange chancer, især i den sidste halvdel af kampen hvor de jagtede en udligning.

 

 

Kastrup Boldklub U13 drenge var ikke kyniske nok mod Nørrebro United

Kastrup Boldklub U13 mødte i søndags Nørrebro United i en målrig affære. Kampen havde hele 11 mål, desværre for mange af dem i den forkerte ende, da slutresultatet blev 3-8 til Nørrebro United.

U13 drengenes træner knyttede følgende kommentar til holdets indsats.

” Jeg synes resultatet er meget uretfærdigt, når man ser på det antal af chancer vi har. Vi bliver bare nødt til at være mere kyniske. Stolt over at vi ikke giver op uanset resultat. Dominerede ellers kampen i det meste af 2. halvleg.”

  

 

Kastrup Boldklub U10 drenge leverede en sejr cifrene 

7-5 i silende regnvejr og deltog i Pro Cup

 

Her får i et overblik over ugens begivenheder for U10 fra årgangstræner Henrik.

Vi spillede onsdag vores første 8 mands træningskamp mod AB Tårnby, som I silende “brusebads”-regn vandt 7-5 over et godt kæmpende Kastrup-hold. Vi skal lige vænne os til det format.

 

Pro Cup i Tåstrup

Lørdag stod den så på Procup i Tåstrup 6v6, hvor vi spillede seks kampe mod Tåstrup, Gadstrup, Nivå, Fix, Vallensbæk og Sydsjælland. Det blev til mange lige og intense kampe mod dygtige A og A+ hold, men desværre kun til en enkelt sejr. Alle drenge fightede det bedste, de har lært - og vi tog en masse gode erfaringer med hjem. 

Vi ender helt sikkert over nedrykningsstregen, så undlad at fyre træneren med det samme”

”Det er en super god årgang med mange glade, dygtige og motiverede drenge. Vi har oplevet stor tilgang efter sommerferien, så vi arbejder på at få organisationen til at matche efterspørgslen”

  

Kastrup Boldklub U15 drenge Både 1. og 2. holdet var i aktion

Begge hold fra U15 var i kamp i weekenden, og modstanderen var B.93 i begge kampe.

1 holdet tog en sejr på 2-1 mod deres reserver fra Ligaen, målene blev sat ind af William Seidelin og Noah Christensen 

Gustav Frederiksen stod en god kamp og var dagens spiller 

 

2 Holdet tabte desværre 3-0 i en ellers velspillet kamp hvor modstanderen var en smule hurtigere på bolden, også her blev målmanden Martin Amponsah dagens spiller der flot holdt nederlaget nede på de kun 3 mål.

 

Det nyopstartede Kastrup Boldklub 4. Senior

Vi har en vigtig topkamp på torsdag mod Fr.holm Sydhavnen, som vi ligger á point med på førstepladsen, dog har vi spillet en kamp mindre. Vi regner stærkt med at rykke op i denne sæson. 

FYI. så er vi det tidligere "lukkede" 3. Senior hold, som var meget tæt på at rykke op i Serie 2 for et år siden. Da bestyrelsen valgte at "tage" vores hold i vinters for at oprette et "rigtigt" 3. hold, valgte vi at starte et nyt lukket hold i form af 4. Senior og dermed starte forfra i Serie 5.

 

Kastrup Boldklub U14 drenge var uheldig med en skade til målmanden

Kastrup Boldklubs u14 Spillede i weekenden kamp søndag d. 3. oktober kl. 14.00 på udebane mod Union 2.

Slutresultatet var 6-2 til Union 2.

Holdleder Anders Salwin havde følgende kommentar til kampens forløb:

”Vores målmand blev skadet ca. 15 min. inde i kampen og det blev derfor en anden spiller som ikke er målmand normalt, der måtte overtage målmandsposten, hvilket gjorde kampen meget svær allerede fra start da markspilleren også have en vigtig rolle på banen så han manglede gevaldigt ude på banen.”

2 nytilkomne spillere på u14

Der er tilkommet 2 nye spillere til årgangen som allerede er en del af den sociale gruppe udenfor banen så de kommer til at passe perfekt ind på holdet fra start.

 

Kastrup Boldklub U11 spillede 3 kampe i weekenden og har tilknyttet ny fast målmandstræner

Vi spillede 3 kampe i weekenden, lørdag kl 9:30 og 10 samt søndag kl. 10

Holdet tabte henholdsvis 2-25 til Hellas, 2-9 til Nørrebro United 3 og vandt 9-1 over Nørrebro United 2.

Alle tre kampe bar præg af at der var for stor niveauforskel på holdene.

Ny fast målmandstræner

U11 har fra på onsdag fået tilknyttet en fast målmandstræner, Morten Kjær Pedersen, som selv har stået mellem stængerne i flere år. Vi glæder os til at nyde godt af hans erfaringer.

 

 

 

Tak fordi i læste med i denne uge… Husk nu at besøg Kastrup Boldklub på Røllikevej 5 i weekenden og bak op om alle vores hold i klubben, og så kan man passende svinge forbi Cafe Røllike til en bid mad eller lidt at drikke.