UGE 42 - KBK NYT

20. oktober 2021 kl. 23:55
Ugens overblik over alle nyheder. Denne uge er ramt af efterårsferie stemning. Læs med her....

Velkommen til UGE 42 - KBK NYT

Denne uge står i feriens tegn da vi har ramt efterårsferien, derudover har mange af klubbens hold spillet deres respektive turneringer færdig og er derfor gået på ferie og vi glæder os allerede til at få dem tilbage på vores baner i Kastrup Boldklub. Af den årsag er UGE 42 - KBK NYT en kortere udgave end sædvanligt...

Kastrup Boldklub 1 senior led 2-3 nederlag til nedrykkerne fra Danmarksserien

Det var i lørdagens kamp mod nedrykkerne fra Danmarksserien Fremad Valby fjerde kamp i streg, at Kastrups Boldklubs bedste senior mandskab ikke lykkedes med at få de 3. point. Tabellen er stadig tæt og det er de næste par kampe som kommer til at afgøre, hvorvidt holdet skal kæmpe med i den sjove ende eller kedelige ende resten af sæsonen.

Assistent træner René Boilesen tilføjede følgende kommentarer til kampen.

Hvis du skal beskrive kampens detalje, hvad vil du så fremhæve, og hvorfor?
-”Det må være deres mål til 1-0 og vores reducering til 1-3, som begge var flot sparket ind.”

Hvordan synes du, at holdets generelle indsats var i opgøret?
- ”De første 60 min var ikke godkendt, og det er for lang tid at spille under niveau. De sidste 30 min. blev meget bedre, og stor ros til holdet for at komme tilbage i kampen og for at blive ved med at tro på det.”

Synes du, at mandskabet fik god opbakning, og hvad betød det for holdet?
- ”Ja der var en del tilskuere, men vi håber selvfølgelig på endnu flere.”

Hvordan synes du, at modstanderholdet gjorde det, og hvad gjorde modstanderen godt?
- ”Deres offensiv var stærke og de sparker den i kassen når de får chancen.”

Hvem, synes du, var kampens spiller, og hvorfor?
- ”Jeg syntes at vores tre spillere på bænken kom ind og gjorde en forskel, og var stærkt medvirkende til at vi var tæt på at få point.”

Hvad betyder kampens resultat for holdets placering i tabellen?
- ”Det betyder at vi falder et par pladser i tabellen. Men det er en tæt række, og kun 6 point fra nr. 3 til nr. 10.”

Hvordan synes du, at banen var, og fik det indflydelse på opgøret?
- ”Lige som seneste hjemmekamp, så havde vi håbet på at spille på græs. Men igen havde kommunen lukket vores (for årstiden) flotte græsbane. Så kampen blev spillet på kunst, og var ens for begge hold.”

Seneste kamp:
- ”Kastrup - Fremad Valby”

Modstander:
- ”Fremad Valby”

Resultat:
- ”2-3 - Vores mål af Nicklas Olabi på assist fra William Rasmussen og Niklas Lund på assist af Andreas Reiter.”

Kastrup Boldklub 1.Senior herre spiller næste kamp på udebane mod Bispebjerg på lørdag med kick off kl 14:00. Så tag nu ud og bak vores alles førstehold op så vi kan hjælpe dem tilbage på rette spor i tabellen. Det ville drengene bestemt også sætte pris på. Vi ses på lørdag.

U14 gæstede søndag B1903

Holdleder Anders Salwin tilføjede følgende om kampen.

”Det var en meget fysisk kamp som endte ud med et rødt kort til modstanderen og et gult til en af vore egne spillere. Det var en tæt kamp så resultatet på 5-2 til B1903 taler ikke sit helt klare sprog.

”Nu går årgangen på en fortjent efterårsferie, men ved at der er mange af drengene der selv vil spille lidt bold så støvlerne ikke står og bliver støvet. I vintersæsonen er det planlagt at U14 træner sammen med U15, én af ugens dage så der er en bredere trup at træne med, og dette skulle gi´ flere muligheder i forhold til variation i træningen. Dette giver uden tvivl også et ekstra boost til det sociale iblandt de 2 årgange, hvilket også er en vigtig del af denne plan.”

U15 2. hold styrede fra start til slut, men tabte med 2-1.

Igen dobbelt program for U15 i denne weekend startede lørdag morgen med 2 Holdet ude mod Jægersborg.

I en kamp 2. Holdet fuldstændig styrede fra start til slut ender det desværre med en 2-1 sejr til Jægersborg da de var meget effektive på de 2 angreb de havde og vi ikke havde heldet med os i den anden enden trods 2 på overliggeren.

Kastrups enlige målscorer blev:

Vincent Chen

Dagens fightere var en deler mellem Tristan Grant og Amin Vlasi

William Seidelin frisparksperle sikrede U15 1. hold 3 point mod stærk modstander

1. Holdet tog søndag hjemme mod Aakanden GF som er et hold der regnes med at ende i top-3 i vores række.

Et par afbud skulle ikke få 1. Holdet ud af kurs, vi stiller vi på dagen med stærkeste trup og fokuser på dem der spiller.

Dem der så kampen var vidne til en meget spændende kamp der sagtens kunne have endt med en uafgjort.

Jo længere vi kom hen i kampen så det ud til at det hold der scorede første mål sikkert ville løbe med sejren.

12 min inde i 2 halvleg får vi frispark uden for feltet og vores egen frisparks ekspert William Seidelin sætter den flot op i nærmeste kryds uden chance for keeperen, der blev fightet og holdt stand de resterende 23 min og en flot holdindsats gav 3 gode point.

Målscorer.

William Seidelin

Dagens fighter.

Anton Nilsson

Husk at du kan købe både Merchandise i klubben eller på nettet. Du kan  købe merchandise til dig selv, dit barn eller dem du har kært.

Du kan finde alt klubbens lækre merchandise i linket herunder..

Det var alt for uge 42.

Vi ses i næste uge til en gang nyheder fra vores alles klub Kastrup Boldklub.

Rigtig god efterårsferie til jer alle.