Vi fik fint besøg af Team Rynkeby Riget

/ Theilgaard, John Kenneth og Thomas Jul
29. juni 2021 kl. 16:54
Team Rynkeby kiggede forbi!

Onsdag i sidste uge dukkede 10 ryttere op fra Team Rynke Riget, som vi bekendt støtter med et Guldsponsorat takket være vores medlemmer. De lagde deres træningsrute forbi os, som nu er oppe på mere end 200 kilometer om ugen.

Flere af vores fodboldhold løb til fordel for Børnecancerfonden søndag i uge 42 op til Knæk Cancer ugen i samarbejde med Team Rynkeby Riget. Vi har besluttet i klubben at gøre søndag i uge 42 til en tradition, hvor vi løber eller går til fordel for Børnecancerfonden.

I år er det vores plan at aktivere hele klubben fra Dreamteam til Masters og samle et flot beløb ind via personlige kontrakter med familiemedlemmer og venner.

Lørdag d. 10 juli kører vores Team Rynke Riget afsted for Riget. Turen går til Nordjylland, da det stadig ikke er muligt at køre til Paris grundet Corona. Den skarpe iagttager vil bemærke at vi har to Kastrup Boldklub football mums med på holdet.

Nogen vil mene at vores flotte logo har fået den bedste plads på Team Rynkeby Rigets cykeltøj…

Vi ønsker Team Rynkeby Riget rigtig god tur!