Menu

1. senior dukket af et stærkt spillende Hvidovre-mandskab

image
/ C. Theilgaard
25. oktober 2020 kl. 18:14
Kastrup spillede desværre ikke nogen god kamp mod Hvidovre, som tog fra Røllikevej med en på 3-0 sejr

 

Referat af kampen mellem Kastrups 1. senior vs. Hvidovre

 

Kastrup stillede som sædvanlig op i en 4-2-3-1. 

I startopstillingen var det dejligt at se Marcus tilbage efter en langvarig skade, og så fik Blyme chancen på midtbanen, mens Valentin prøvede sig af på kanten. Kastrup virkede inden kampen opsatte på, at den gode fight på Bornholm, skulle følges op med endnu en god fight mod Hvidovre. De virkede i hvert fald tændte i omklædningen. 

Inden de nåede banen og opvarmningen fik de besøg af fire boldpiger, som alle fik lov til at hilse på spillerne og trænerne. Nicoline, Aya, Kaya og Chili fik alle mulighed give knytnæve / albue til spillerne, hvilket var et meget stort øjeblik for dem :-) 

De blev belønnet for deres boldpige-indsats hos Kæmperne efter kampen med en pølse, brød og en sodavand. Tak til Kæmperne for det:) 

 

1. halvleg

I de første 25 minutter forsøger Kastrup at sætte spillet, men det lykkes ikke rigtig. Vi har svært ved at komme igennem på midten. Derfor søger vi også mulighederne på kanten, men Hvidovre var gode til at lukke af. Vi forsøger at bruge både Emil og Oliver som spilstationer på midten, men den bliver gentagne gange spillet tilbage. 

Hvidovre vil også gerne være med. De er generelt farligst i den første del af kampen, selvom de lige mangler den sidste aflevering for at komme rigtig fri til afslutning. De har dog et godt skud efter 5 minutter, hvor Juul redder flot. 

Generelt er Juul en sikker sidste skanse i kampen, og han fylder godt dernede. Han spiller sikkert og har nogle flotte indgreb. Det ses også ved hjørnespark, som Hvidovre har rigtig mange af i første halvleg. 

1. halvleg nærmer sig sin afslutning, og det har generelt været en halvkedelig forestilling, hvor ingen af holdene sætter et afgørende pres på modstanderne. Hvidovre er dog stadig bedst og har de fleste chancer. 

Efter 42 min. kommer forløsningen for Hvidovre. Et halvskidt spark fra deres angriber, men som Juul desværre ikke kan holde. Den ryger ud af hænderne på ham og triller ind i mål..., øv øv..., men egentlig fortjent nok. 0-1. 

Desværre har Hvidovre mere i ærmet. De får uden det store besvær spillet sig op igennem midten i det 45. minut. Deres nr. 14 kommer helt fri af Kastrup forsvaret og placere bolden meget flot uden om Anders Juul. 0-2. 

 

2. halvleg

Kastrup må ha' fået en mindre opsang i pausen, for vi startede faktisk ud med tre store chancer, hvor et par dem helst skal give mål. Det var fedt at se hvordan Kastrup tog kritikken til sig og prøvede at komme tilbage i kampen. Det skal spillerne have ros for:) 

Desværre sker der det, at Hvidovre opsnapper en bold i det 12. minut og kører omstilling mod Kastrup. Her er de effektive... Efter 3-4 lynhurtige afleveringer og et spark, ligger bolden pludselig i nettet... 0-3 til Hvidovre. Det var lidt af en dukkert for Kastrup, som ellers var kommet rigtig godt ud til 2. halvleg. 

Herefter kører Hvidovre Cruise Control, og Kastrup mister desværre gejsten efter målet til 0-3. Hvidovre vinder derfor fortjent kampen med 0-3 og overhæler Kastrup i rækken. 

De kampe oplever vi alle, og vi skal alle huske at Kastrups 1. senior stadig er et meget ungt hold, men med et stort potentiale i sig. Det har vi set ved flere lejligheder. :-) 

Tak for opbakningen lyder det fra anfører Emil Egestorp. Det betyder meget for holdet at folk støtter op om deres kampe. 

Mvh. skribenten