1. senior høster en flot sejr på 1-2 over Tårnby FF

Tårnby FF   vs.   Kastrup 1. senior    1-2

Referat er skrevet af Anfører Emil Egestorp

1 halvleg:

Kastrup kommer lidt nervøst ud til kampen og mister hurtigt boldene. Vi laver mange uprovokerede fejl, som TFF udnytter til at skabe chancer.

Anders Juul, som stod på mål i dagens kamp, hev bl.a. en fantastisk redning op af ærmet på TFF's største chance i første halvleg.

Men efter ca. efter 20 minutter viser Kastrups meget unge trup, hvad de er lavet af og kæmper sig tilbage i kampen og viser god attitude. Det gør også at vi skaber en masse fine muligheder i slutningen af 1 halvleg.

2 halvleg:

Kastrup kommer ud med god energi og en god attitude og går forrest i mange af duellerne. Lyden bliver også meget bedre i 2. halvleg.

Efter ca. 55 minutter scorer Per Petersen til 0-1 på en assist fra Emil Egestorp. Det næste kvarter har Kastrup ret godt styr på Tårnby FF og kommer frem til flere gode chancer.

Men da der er spillet 75 minutter scorer TFF på et lidt for let gennemspillet angreb. Kampen er resultatmæssigt helt åben.

I det 82. minut scorer Jacob Skovgaard på en fantastisk assist af unge William Rasmussen. Så fedt!!

1-2 til Kastrup, hvilket også bliver kampens resultat. Ros til de unge gutter der viste kanon attitude og kvalitet.

Specielt Anders Juul på kassen gjorde en rigtig stærk figur!

Fra klubben:

1. seniors spillertrup og trænerstab ønskes et stort tillykke med sejren fra alle i Kastrup Boldklub. Sikke en flot præstation!