Menu

1. senior med ny sejr...., denne gang over et meget ungt Sundby hold

image
/ C. Theilgaard
01. august 2020 kl. 14:22
Sol, sommer, 25 grader og bold på Kastrups anlæg..., kan man ønske sig mere! :-)

 

Referat af kampen mellem Kastrups 1. senior og Sundbys 1. senior

 

Som overskriften beskriver fik 1. senior endnu en sejr til samlingen..., denne gang mod Sundby BK, som er placeret i serie 1. Sundby troppede op til kampen med mange af deres unge talenter. De gjorde en ganske fin figur, men set over hele kampen var Kastrup stærkere på alle positioner. Derfor vandt Kastrup også fortjent kampen med 3-0. 

 

Formation og holdopstilling:

Kastrup stillede op i noget der lignede en 4-2-3-1 formation. 

Målmand: Anders Juul

Forsvarspillere: Oscar E., Figo, Victor Rytter og Mikkel 

Midtbanespillere: Defensivt: Claes og Marcus C. Offensivt: Oliver, Per og William (de to sidstnævnte på kanterne)

Angreb: Emil E. 

Udskiftere: Sebastian Koldin (ny), Valentin Rytter og Jacob Skovgaard (alle tre kom ind ved 2. halvlegs start). 

 

1. halvleg (3-0):

I første del af første halvleg var der spil til begge mandskaber, men det var generelt svært at skabe chancer. En enkelt blev det til i starten af kampen, og den blev også omsat til mål. Emil Egestorp modtog bolden fra Oliver, som inden da havde haft nogle gode kombinationer med andre medspillere på banen. Emil omsatte det flotte opspil til mål, og så var kampen ligesom igang. Kastrup scorede efter ca. 2-3 minutter. 

Anden del af første halvleg var helt klart Kastrups bedste periode. Flere chancer blev skabt og Kastrups omstillinger blev ret ofte farlige. Vi var generelt spildominerende i den periode af kampen, og Sundby var ikke tætte nok i deres markeringer. Det blev både til 2-0 og 3-0, hvilket absolut var retvisende bedømt på spil og chancer. Per scorede begge mål med assist fra hhv. William og Emil E. Begge mål blev også skabt via en masse flotte kombinationer. Tak for spil-oplevelsen ved de tre mål. :-)  

 

2. halvleg (0-0): 

Indrømmet..., 2. halvleg var en halvkedelig affære, som Kastrup mere eller mindre kontrollerede. Men der blev ikke skabt særlig meget hos de to mandskaber. Det eneste der fik tilskuerne op ad stolen var Anders Juuls skovtur i slutningen af kampen. Han kom heldigvis godt tilbage og fik god hjælp af forsvaret. Dermed holdt han Clean Sheet i kampen:) 

 

Tillykke med sejren til 1. seniors spillere og trænerteam. 

Alle ønskes en dejlig weekend og nyd nu vejret. :-) 

Mvh. skribenten. 

 

Næste kamp:

Pokalkamp mod ØKF. Tjek dato og tidspunkt i højre side af skærmen.