Menu

2. senior tabte 5-3 til Husum i en særdeles underholdende, chancerig og intens kamp

image
/ C. Theilgaard
23. august 2020 kl. 09:47
Begge hold oplevede at have momentum i løbet af kampen!

 

2. seniors kamp mod Husum kom først igang 10 minutter efter det officielle starttidspunkt. Det skyldes at Husums 1. senior inden da havde spillet deres anden kamp i sæsonen i DS-rækken. Dvs. at kampen først startede kl. 16.10 og var derfor først færdig kl. 17.50. 

Som skrevet står var det et medrivende og intenst opgør, hvor begge hold nåede at være spildominerende flere gange i løbet af kampen. Derfor var det også en mærkelig kamp, fordi ingen af holdene var spildominerende i længere tid ad gangen. 

 

1. halvleg:

Der blev skabt chancer i begge ender, så målmændene kedede sig bestemt ikke. Husum bragte sig foran med 1-0 efter et flot opspil. Desværre blev det også til 2-0 efter en fejl i Kastrup-forsvaret. Den første halve time var det mest Husum der var på bolden, men Kastrup kom pudsigt nok efter et gult kort mere og mere med. Det var Calisto der modtog advarslen. 

Til sidst i halvlegen fik Kastrup udbytte af det fine spilovertag og fik reduceret til 2-1. Desværre får Husum scoret på et straffespark lige inden pausefløjt. 

2. halvleg 

Den ligner meget 1. halvleg. Holdene skiftes til at have et spilovertag. Husum får scoret først til 4-1..., igen på et straffespark. 

Kastrup kommer igen og får reduceret to gange..., bl.a. på et straffespark. Dermed blev der skabt spænding til sidst i kampen. Et mål mere til Kastrup vil gøre kampen ekstra meget åben, og vi har også mulighederne til at score. 

Men det er Husum der lukker og slukker. De scorer til 5-3 og derefter var der ikke mere at komme med fra Kastrup. En spændende og begivenhedsrig kamp var tilskuerne vidne til.

Desværre blev det ikke til sejr, men der er bestemt gode muligheder for at få point på kontoen i de kommende kampe med alle de chancer vi skabte idag. 

Forsvaret og midtbanen skal til gengæld være bedre til at forsvare sammen. Kastrup var ikke så gode til at lukke ned for Husums offensiv idag. Men øvelse gør mester, og nu har trænerteamet noget at arbejde med til træning på grøntsværen i KBK.  

Vi ønsker 2. senior held og lykke med de kommende kampe. Det bliver spændende at følge holdet i Serie 2. :-) 

Mvh. Skribenten.