Menu

BOOM..., BOOM....., BOOM..., seks kasser og en 6-0 sejr over RIK fra Bornholm :-)

image
/ C. Theilgaard
29. august 2020 kl. 19:41
1. senior leverede varen her til eftermiddag og var overlegne i alle spillets facetter!

 

Kampreferat af Kastrup - RIK i Københavnerserien

 

Lad det være sagt med det samme...., i denne kamp var der kun et hold på banen, hvis vi ser bort fra de første 10-15 minutter. Kastrup tromlede over stakkels RIK, som har en forholdsvis lang tur hjem efter det store nederlag på 6-0. Kastrup leverede en unik holdpræstation, som alle tilskuere nødt godt af. Ydermere scorede vi det ene flotte mål efter det andet. Alt idag var til perfektion! :-) 

 

Kastrup Boldklubs 1. senior stillede op i en 4-2-3-1 formation og en holdopstilling der så således ud: 

- Målmand: Anders Juul (Claen Sheet nr. 2) :-) 

- Forsvarer: Mikkel Berthelsen, Victor Rytter, Christian "Figo" Grant og Oscar E. 

- Midtbane: Claes, Oliver Albrechtsen og Bondo

- Angreb: Emil E., Per Petersen og Mikkel Nielsen

 

1. halvleg

I det første kvarter forsøger begge hold at sætte spillet, men ingen af dem kommer frem til det helt store. Spillet veksler meget frem og tilbage. Kastrup bruger flere gange Emil og Bondo som opspilsstation, og de lægger nogle okay aflæg, som er en del af Kastrups spil. Men store chancer fører det ikke til..., i hvert fald ikke i starten af kampen.

Inden vi runder de tyve minutter har Kastrup haft held med at spille Mikkel B. fri ude på kanten, og han kommer til nogle farlige indlæg. Emil tilbyder sig også ude på kanten og er god til at lægge nogle gode cutbacks, der også fører til nogle gode afslutninger. Per er ofte afslutteren, når indlæggene kommer. 

Både Kastrup og RIK modtager en advarsel hver, inden vi runder første del af første halvleg, men efter Kastrups udvisning begynder vi virkelig at sætte tempo i spillet. Der opstår mere og mere plads..., specielt i højre side, og RIK får slet ikke dækket ordentligt op. Samtidig er de presset langt tilbage. 

Efter ca. 25 minutters spil får vi udnyttet overtaget til at score til 1-0. Målscorer Oliver Albrechtsen. En stikning til ham i højre side gør at han kommer helt fri. Han placerer den meget fornemt ude i målmandens venstre side. FLOT mål! :-) 

I de sidste tyve minutter af første halvleg har Kastrup rigtig mange 1-2 pasninger, specielt ved Emil E., som ved flere lejligheder bruges som vanlig spilstation. Det gør det muligt at sende vores hurtige kanter afsted og her bliver vi farlige "næsten" hver gang.

Lige inden pausefløjt får Emil opsnappet bolden ca. 20-25 meter væk fra målet. Han vender om på en tallerken og sender med et meget flot skruet spark bolden i kassen..., uden chance for målmanden. Et meget elegant spark og 2-0 til KBK! :-) 

 

2. halvleg

Kastrup starter ud som lyn og torden. Per scorer til 3-0 efter et flot opspil med et lækkert indlæg til følge. Per sætter foden på og kampen er reelt set lukket fra det moment..., nu var det bare et spørgsmål om sejrens størrelse:) 

Kastrup har total kontrol over kampen, og det bliver også 4-0 i det 57. minut. Igen er Per målscoreren. Han modtager en lang bold fra forsvaret, som han løber op. Han træder ind foran RIK-forsvareren og udplacerer målmanden meget nemt. 

I de næste ti minutter er der lidt stilhed i kampen, men Kastrup er stadig i fuld kontrol. De vinder anden-boldene, presser modstanderen med det samme efter tabt bold og er i det hele taget fysisk stærkere. 

Efter 70 minutter scorer Valentin (indskiftet) på et langskud, hvor han - ligesom Emil - vender rundt på en tallerken. Han placerer bolden uden for målmandens rækkevidde. Den rammer indersiden af stolpen og går i kassen. Igen et super flot mål! :-)  

Blyme kommer også ind og erstatter Claes på midten..., fedt at se Blyme i den position. Han var god til at sætte spillet med den fart han har.

Ved sin side havde han Oliver, som efter skribentens opfattelse var kampens spiller. Han var her, der og alle vegne, og så var han ekstrem dygtig i genpresset. Tilmed sætter han trumf på til sidst ved at score til 6-0. Et spark der næsten sad oppe i krogen. Som Faxe vil sige..., "den ramte jeg sgu lige i røven" :-D 

 

Kastrup udraderende RIK og satte sig også på 1. pladsen i KS-rækken. 3 sejre på stribe og en målscorer på 11-1. Kan vi ønske os mere lige nu!! :-) 

Kæmpe tillykke med sejren drenge..., I gør det virkelig godt! 

Mvh. skribenten / Theilgaard.