Menu

En kontrolleret flot indsats af Kastrups 1. senior, banede vejen for en sikker 3-0 sejr mod KB

image
/ C. Theilgaard
11. oktober 2020 kl. 13:00
Kastrup Boldklubs 1. senior kom tilbage på sejrskurs mod KB:)

 

Kampreferat: Kastrup B. 1. senior vs. KB

 

Lad det være sagt med det samme..., Kastrup leverede en flot og stabil præstation mod et KB-hold, som aldrig rigtig kom ind i kampen. Kastrup skulle tilbage på rette spor efter et par nederlag og et par uafgjorte kampe. Det kom vi heldigvis..., bl.a. på et meget smukt mål af "Figo". :-)

Kastrup Boldklub stillede op i en 4-2-3-1 formation, og havde følgende spillere på holdkortet: 

  • Anders Juul, Victor Rytter, Claes Grube, Oskar Egestorp, Mathias Bondo, Emil Egestorp, Mikkel Nielsen, Mikkel Berthelsen, Christian "Figo" Grant, Nicklas Bondo, Valentin Rytter, Victor Calisto og Oscar Als. 

1. halvleg: 

Kastrup Boldklub kommer fint fra start og tager styringen med det samme. Allerede efter 10 minutter får vi scoret. Et indlæg fra Mikkel Nielsen i venstre side bliver rettet af KB's forsvarsspiller. Selvmål og 1-0 til Kastrup. 

Vi er gennem 1. halvleg spilstyrende og har vel reelt set 80 %'s boldbesiddelse. Vi spiller generelt pænt, men får ikke udbytte af spilovertaget. Der mangler noget kvalitet på den sidste 1/3 af banen. Bl.a. er de sidste afleveringer inden afslutning svære at få sat sammen for Kastrup. Der bliver nogle gange trådt lidt for meget i bolden, og det gjorde at KB fik muligheden for at skabe omstillinger. De har vel to omstillinger, som potentielt kunne blive farlige 1. halvleg, men Kastrups forsvar var stærke, og de læste KB rigtig godt på vores egen banehalvdel.

I midten af første halvleg lykkes det KB at få en stor chance, men det var efter en forsvarsfejl af Kastrup. Heldigvis fik forsvaret, sammen med Anders Juul, afværget den store chance. 

Kastrup slutter også 1. halvleg bedst. Det lykkes heldigvis nogle gange at skabe nogle fornuftige 1-2 kombinationer på den sidste 1/3 af banen, og det førte til et par gode muligheder for Kastrup. Men det blev ved 1-0 efter første halvleg. :-) 

 

2. halvleg: 

Forløbet i 2. halvleg ændrer sig ikke markant. De to eneste ting der ændrer sig er, at Kastrup får scoret to gange mere, og så er vi i endnu mere kontrol. Anders Juul har vel reelt set ikke en eneste redning i anden halvleg. Det siger lidt om hvor meget kontrol Kastrup havde på kampen. :-) 

"Figo" scorer på et flot langskud efter 8 minutter spil. Han drejer bolden fra venstre side over i højre hjørne af målet. Et flot skruet spark, som efter kampen fik fortjent hæder af medspillere, klubfolk og trænerstab. 

Vi får scoret til 3-0 til sidst i 2. halvleg på et flot hjørnespark af Oscar Als. Han rammer Claes's hoved helt perfekt og Claes svigtede ikke i situationen. Efterfølgende skete der ikke så meget mere. 

Kastrup skabte meget mere i 2. halvleg, og kunne også med lidt held og dygtighed have scoret til både 4 og 5-0:) 

Tillykke med resultatet og den flotte præstation de herrer. Det var en meget fortjent sejr.

Selvom vejret var meget omskifteligt og med hidsige byger undervejs, inkl. en regnbue, er skribenten sikker på at tilskuerne nødt at være til fodbold på Kastrups anlæg denne lørdag. 

Vi havde oven i købet fint besøg af Morten Bruun, som er igang med at skrive lidt om de danske serie-kampe. Han mødtes inden kampen med klubbens formand Thomas Hjerrild og to Kastrup-folk Rune Engstrøm og Kim Lagstrøm til en snak om klubben og dens historie. 

Tak for en dejlig dag på anlægget, hvor langt de fleste heldigvis huskede deres stol. Det er et "MUST" i disse Coronatider. 

 

God søndag til jer alle!

Hilsen skribenten / Theilgaard.