Menu

En solid holdpræstation banede vejen for en sikker 1-3 sejr mod PI

image
/ C. Theilgaard
15. august 2020 kl. 11:36
1. senior fik drømmestart i Københavnerserien:)

 

1. senior fik en perfekt start på den nye sæson i Københavnerserien. Det lykkedes dem at vinde 1-3 på udebane over PI. Sejren var fortjent set over hele kampen. Vi skabte de største chancer og var generelt det farligste hold gennem hele kampen. 

 

Kastrup stillede op i en 4-2-3-1 formation (med to forskudte kanter).

- Anders Juul

- Oscar Egestorp, Figo, Victor Rytter, Sebastian Matz

- Claes, Oliver Albrechtsen 

- Per Petersen, Anders Bondo, Mikkel Nielsen

- Emil Egestorp

 

1. Halvleg (0-0):  

Kastrup startede ud som lyn og torden og skabte tre store chancer inden for de første ti minutter..., to af dem på stolpen. Der var mange gode kombinationer, som førte til farlige afslutninger foran mål. Desværre var kvaliteten af afslutningerne ikke som ønsket. 

PI var heller ikke ufarlige. I løbet af 1. halvleg kom de bedre med og vandt også en del andenbolde. De pressede Kastrup et godt stykke tilbage mod slutningen af første halvleg og kunne med lidt held også have scoret en kasse eller to. 

Der var masser af tempo på og faktisk en meget seværdig kamp at se på. 

Inden pausen får Per og Emil skabt nogle gode muligheder sammen, men det blev ikke helt så farligt. Alt i alt en godkendt 1. halvleg, hvor Kastrup burde ha' udnyttet chancerne i starten af kampen. 

 

2. halvleg (1-3): 

Fem minutter er spillet. Bondo modtager bolden på midten efter en fejl af PI. Han trækker ind mod mål og trykker af med venstre ben. Bolden havner helt oppe under overlæggeren..., fantastisk mål af Bondo og 0-1 til Kastrup :-) 

Oscar må efter kort tid lade sig udskifte. Frederik Blyme overtager hans plads som højre back og spiller en rigtig god 2. halvleg. 

Det samme gjorde resten af holdet. PI blev mere og mere trætte, og det udnyttede Kastrup til at skabe flere chancer. Efter 60 minutter blev det til 0-2 efter klumpspil i feltet. Per dukkede op og satte den berømte inderside på, og så havde Kastrup fordoblet deres føring. 

Vi så flere gode eksempler på et fornuftigt tilbageløb, hvor spillerne på skift tager en ekstra tørn for holdet. Det så vi bl.a. hos Oliver og Emil.., en fornøjelse at se på fra sidelinjen. 

Efter ca. 75 minutters spil blev det 0-3 ved Mikkel Nielsen. Et super flot opspil på venstre side med overlap og cutback fører til scoringen. Per lavede assisten. 

Dommeren bragte desværre noget spænding ind i kampen efter 80 min., da han dømmer straffespark til PI. Der var ikke skyggen af straffespark og tilmed fik Victor et gult kort. PI kom dog ikke nærmere Kastrup, og derfor endte kampen 1-3. 

Kæmpe tillykke med sejren drenge..., det var mega fortjent. :-) 

God weekend til alle. 

Hilsen skribenten / Theilgaard.