Menu

Et kollektivt Kastrup-kollaps banede vejen for en sikker 4-0 sejr til FC Udfordringen

image
/ C. Theilgaard
05. september 2020 kl. 18:56
Kastrup med første nederlag i KS, og et fortjent ét af slagsen!

 

Kampreferat: FC Udfordringen - Kastrup Boldklubs 1. senior 

 

Et gammelt ordsprog siger, at "Træerne ikke vokser ind i himlen", og det ordsprog holder stadig stik, når man ser på den kontrast der er mellem forrige weekends kamp mod RIK og denne weekends kamp mod FC Udfordringen. Kontrasten var desværre meget stor..., KBK spillede en formidabel kamp i lørdags, men idag ramte holdet slet ikke det niveau, de har vist i tre første kampe. 

Det kørte ikke for Kastrups 1. senior idag, og det skyldes ikke kun at spillet ikke hang sammen..., FC Udfordringen havde virkelig læst på lektien. De lukkede alle Kastrup-angreb før det blev farligt og levede selv på omstillinger og kontraer. Her var de uhyre effektive, og det var desværre et scenarie der stod på gennem hele kampen. 

 

Kastrups holdopstilling og formation: 

4-2-3-1

Anders Juul

Mikkel B., Victor Rytter, Figo og Oscar Egestorp.  

Claes og Oliver A. 

Valentin Rytter, Bondo og William

Emil Egestorp. 

Udskiftere: Oscar Als, Skovgaard og Blyme

 

1. halvleg: 

Allerede fra kampens start kom Kastrup under pres. Vi forsøger at sætte spillet ved at bringe mange bolde fra forsvaret op gennem midten. Men det lykkes ikke at komme igennem. I stedet mister vi boldene og får en masse omstillinger imod os. 

Efter 14 minutter skaber vi en stor chance, hvor Emil vender rundt med bolden længere nede på banen. Han spiller bolden i dybden, hvor William lægger bolden ind over. Desværre får Oliver ikke et ordentligt træf på afslutningen. 

De næste tyve minutter er meget rodet..., ingen af holdene formår at skabe det store. FC U. er tilmed dygtige til at lukke af og giver ikke Kastrup plads til at skabe chancer.   

Efter 32 minutter kommer FC U. foran..., desværre på en opspilsfejl, som de udnytter til at sende deres angriber i dybden. Han svigtede ikke, og derfor kunne de bringe sig foran med 1-0. 

KBK's trænerteam vælger at skifte Blyme og Skovgaard ind i stedet for Claes og V. Rytter. Der skulle ske noget i kampen! Resultatet holder dog halvlegen ud. 

 

2. halvleg: 

De første 10 minutter af 2. halvleg er Kastrups bedste periode i hele kampen. De formår at spille sig gennem FC U's første pres med fine kombinationer og er også tæt på at skabe nogle store muligheder. Men KBK bliver desværre ikke rigtig farlige. Ærgerligt nok scorer FC Udfordringen til 2-0 i den periode, da de opsnapper en bold efter en fejl i Kastrups forsvar. 

Lige inden har Figo haft et fantastisk skud på mål, som målmanden skal ud i fuld længde for at nå. Super spark af Figo.., den havde fortjent bedre, selvom man også må rose målmanden for en flot redning. :-) 

Selvom Kastrup er bagud forsøger de sig igen og igen med forskellige opspil, men det bliver stadig ikke farligt.

Kampen idag viste et billede af, at Kastrup prøvede og prøvede, men at få skabt et reelt spilovertag med chancer til følge, kunne holdet desværre ikke. Det frustrerede spillerne, og når tingene ikke lykkes opstår fejlene, hvilket FC Udfordringen var gode til at udnytte. De scorer både til 3-0 og 4-0 på to minutter. På det tidspunkt mangler der et kvarter af kampen. 

Heldigvis får FC Udfordringen ikke flere mål..., kun en klasseredning fra Anders Juul gjorde at Kastrup ikke kom yderligere bagud. 

 

Afrunding: 

Nogle gange har man bare sådan nogle kampe, hvilket anfører Emil var enig i, da undertegnede fangede ham efter kampen. Det er sundt at prøve den slags for det viser at i Københavnerserien vil alle vinde, og man kommer absolut ikke sovende til sejrene.    

En fortjent sejr til FC Udfordringen. Det kan ikke diskuteres!

Kom igen drenge! Vi skal videre..., på lørdag venter et spændende lokalopgør mod Dragør. Vi glæder os allesammen til at se jer i aktion igen:) 

Mvh. skribenten / Theilgaard