Julehilsen fra Kastrup Boldklubs 1. og 2. senior

/ 1. og 2. senior (red. Theilgaard)
21. december 2020 kl. 10:42
En update og en KÆMPE TAK for i år fra teamet på 1. og 2. senior

Kære alle i Kastrup boldklub

- Bestyrelse, holdledere, trænere, spillere, frivillige, Johnny og hans køkkenteam samt Kæmperne.

Der skal lyde en kæmpe stor tak til alle for jeres støtte og opbakning til os på 1. og 2. senior.

Et år der har været udfordrende på grund af COVID-19. Det har fyldt ALT!!

Inden sæsonen blev afbrudt nåede vi at spille 10 kampe.

• 4 vundet
  • 3 uafgjort
  • 3 tabt
  • MålscoreR 19-16
  • Ligger nr. 6 ud af 15 hold

Målsætning var at være med i den gode halvdel og det er vi. Ydermere havde vi et ønske om at få 2. holdet op i serie 1 og det lykkes. Et kæmpe stort tillykke til alle omkring 2. holdet med oprykningen. Det bliver spændende at følge 2. holdet i en meget svær række, hvor de helt sikkert vil udvikle sig både individuelt og som hold.

1. holdet er inde i en rigtig god udvikling med masser af unge spillere, der har opbygget en tro på tingene sammen med de rutinerede spillere. Kigger vi tilbage på nogle af de afviklede kampe, så ville vi gerne have stået med 5 point mere.

Vi må indrømme at spillet har kørt lidt for meget op og ned i de sidste 4-5 kampe. Det skyldes nok også at flere af vores angribere blev skadede, og vi havde sværere ved at komme igennem den sidste 1/3 del af banen. Vi var ikke rolige nok på bolden og begyndte at lave personlige fejl, som har kostet os dyrt. Men det er jo af fejl, at vi skal lære af. Sådan har det altid været!

Men alt i alt er vi tilfredse med efteråret. Vi synes at vi ser en god udvikling hvor spillerene hele tiden lægger på i deres spil. Det gør det bl.a. fordi sammenholdet vokser. Spillere og trænerstab kan sige ting til hinanden, uden at tage det personligt. Det er vigtigt for moralen på holdet.

Vi er samtidig også bevidste om de områder, hvor vi skal forbedre os. Det er både individuelt og som hold. Det er ikke mange hold i rækken der har haft 6 debutanter, som er fra årgang 2001. Så fremtiden for Kastrup boldklub ser rigtig fin ud.

Vi glæder os til ét spændende 2021, som forhåbentlig bliver et mere normalt fodbold år.

Alle os omkring 1. og 2. senior ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. :-)