Menu

Trænerteamet på 1. senior udvides med to gamle kendinge :-)

image
/ C. Theilgaard
08. juli 2020 kl. 14:12
2. senior har også fået nyt trænerteam..., præsentation kommer senere på sommeren!

 

Kastrup Boldklub har fornøjelsen af at kunne offentliggøre to navne til teamet omkring 1. senior. Udover Dirch Lund, som allerede er blevet præsenteret som klubbens nye cheftræner, har Kastrup Boldklub valgt at forfremme Claus Jørgensen og René Boilesen, således at de går fra at danne trænerteam på 2. senior til nu at være en del af 1. senior sammen med Dirch. 

Klubben ønsker jer hver især et stort tillykke med jobbet som 1. seniortræner. Vi ønsker jer allesammen held og lykke med processen og håber vi igen kan få Kastrup Boldklub til at blande sig i toppen af KS igen. 

Målsætningen for klubben er Danmarksserien, men det er klart at målsætningen sker ikke fra den ene dag til den anden. Men vi er glade for at klubbens nye trænerteam har taget udfordringen op! 

 

Nedenunder følger en kort præsentation af de tre trænere: 

Dirch Lund 

Dirch har ikke mindre end 24 års erfaring som træner. Han har været i klubber som Fremad Amager, AB70, Sundby Boldklub, ABT og Kastrup Boldklub. 

Af træneruddannelse har Dirch UEFA's B2 licens.

Sammenholdt med hans erfaring, har Dirch skabt grundlag for en stor teoretisk og praktisk viden om fodboldens forunderlige univers. Det kan han drage stor nytte af i Kastrup Boldklub. 

Han har i sin aktive karriere spillet for Fremad Amager og AB70. 

 

Claus Jørgensen

Claus er en passioneret træner og har altid vægtet fællesskabet meget højt. Han mener at klubbens 2. hold er lige så vigtige som klubbens 1. hold og derfor skal der være sammenhæng mellem 1. og 2. holdene i en boldklub. Et syn Kastrup Boldklub kun kan bakke op om.

Som spiller havde han sin aktive karriere i AB70, men har også spillet store dele af sin tid i Kastrup Boldklub..., bl.a. på senior i start 90'erne. Han blev senere hen kåret som årets 2. senior spiller:) 

Han nåede også at deltage i opstarten af Amager FF sammen med hans far.  

Claus startede relativt tidlig sin trænerkarriere. Først på miniput og senere hen på drenge, hvor han bl.a. agerede trænerteam med Allan Knudsen og Claus Østergaard. 

I 10'erne agerede Claus U19 træner og har gjort det i flere sæsoner. Inden for de seneste år har han valgt at gå seniorvejen, bl.a. i selskab med René Boilesen.  

 

René Boilesen

René er 47 år, gift og har 2 børn.
Han har spillet ungdomsfodbold i Kastrup i 6 år, og har spillet seniorbold i ca. 2 år - også i Kastrup.

Han nåede også at spille 1. division i Fremad Amager og har over 200 1. holdskampe for AB70.

På trænersiden har René trænet U19 og 2. senior i Kastrup og har ca 5 år på bagen som ungdomstræner i ABT.  

 

2. senior næste sæson

Ydermere kan klubben oplyse at de to U19 trænere Patrick Pintos og Asger Vibov flyttes op som 2. seniortrænere..., også fra næste sæson. En nærmere præsentation af dem kommer på et andet tidspunkt. 

Også stort tillykke til jer med forfremmelsen:) 

 

U19 næste år:

Klubben arbejder pt. på at få et nyt trænerteam på benene omkring U19, og uden at røbe for meget ser det postivt ud. Vi melder teamet ud når det er endeligt på plads. 

 

På vegne af Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg.

/ Skribenten.