Menu

Årsafslutning 19/20 afholdes d. 16. august... Kom og vær med! :-)

image
/ Tanja Kreuger og Christian Theilgaard
29. juli 2020 kl. 14:53
Afslutningen afholdes i to tidsrum: Kl. 8.30 - 13.00 og kl. 13.30 - 18.00
Kære alle i Kastrup Boldklub.
Så er det igen tid til klubbens årlige årsafslutning:)  
Vi skal bede sidste sæsons trænere for U9 - Super Masters om, at sende navnet på den spiller der skal have pokalen for årets spiller (sæsonen august 2019 - juni 2020) for henholdsvis A, B og C holdene. 
Navn og holdniveau sendes til Tanja Kreuger på mail: tkreuger@hotmail.com.
 
Trænere for sidste sæsons U5-U8 skal ligeledes sende en mail med antal indmeldte spillere (antal inden sommerferien), da alle på disse årgange får en pokal hver. Antal samt årgang inden sommerferien (Uxx) sendes til Tanja Kreuger på mail: tkreuger@hotmail.com.
Som sidste år, kan man stemme på årets Træner/leder, Ildsjæl, Årgang, Årgangs Forælder og Udviklingsprisen. Blanketterne vil ligge i vindueskarmen oppe ved Johnny og skal ligges i den store pokal ved siden af. Stemmefrist den 6. august 2020.
Invitationen vil blive lagt ud på Facebook: KBK/trænere/holdledere/frivillige, klubbens hjemmeside samt ligge i Café Røllike. I bedes alle udlevere/sende invitationen til jeres spillere/forældre, så vi kan få et brag af en afslutning.
Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet ved for få deltagere eller hvis vejret ikke er med os. Ligeledes kan vi aflyse på dagen, hvis forældre og børn ikke overholder Corona-restriktionerne. Politiet kan meget vel kigge forbi, og hvis reglerne ikke overholdes, modtager alle en bøde. Det skal vi for alt i verden undgå:) 
Forespørgsler: 
  • På dagen har vi behov for et anlæg, så vi kan råbe spillerne op ved pokaloverrækkelse. Er der nogen af jer / jeres forældre der ligger inde med et anlæg vi kan låne? Gerne med to-tre højtalere. 
  • Vi har generelt brug for hjælpere til dagen (opsætning af baner og anlæg, opsætning af afgrænsede Corona-områder, stille op som coronavagter og evt. deltage som dommer og træner).   
    • Skriv til Christian Theilgaard på mail: Chr_The@hotmail.com, hvis I kan hjælpe.

 

Som noget nyt i år, har vi fået klubbens 1. og 2. seniorhold til at være med som dommere og holdansvarlige til vores Five-a-side. Så da tilmeldingsfristen er meget kort er det nu jeres (trænere og holdledere) vigtigste opgave, at få solgt denne afslutning til jeres årgang, så vi kan få rigtig mange tilmeldinger og et brag af en årsafslutning.

 

Hvis jeres forældre ikke kan tilmelde sig i klubben de pågældende dage, er det i stedet muligt at gøre følgende: 

 

  • Ringe torsdag d. 6. aug. i tidsrummet 18.00 - 20.00 på nummer 20275014. Her kan man tilmelde sig telefonisk. Man får efterfølgende sendt et billede af Coronareglerne på ens telefon eller mail.  

 

Med venlig hilsen

Tanja Kreuger og Christian Theilgaard

Årsafslutnings udvalget, Kastrup Boldklub