HJÆLP til Crowne Plaza Elite Cup!

/ John Kenneth og bestyrelsen
17. august 2020 kl. 11:27
Vi mangler hænder til stævnet!
Kære medlemmer, frivillige, venner i og omkring Kastrup BK.
Brug venligst 2 min. af din/jeres tid på at læse denne orientering/info!👍
Vi behøver din/jeres hjælp som “officials” og hjælpere, til afvikling af vores Crowne Plaza elite stævne, d. 21-23.8.!!
Læs med her:
Stævnet betyder rigtigt meget for vores klub, det sætter ikke blot Kastrup som klub på kortet, men allervigtigst, så er det et af vores tilbagevendende og økonomisk overskudsgivende stævner, som giver penge til klubbens børn og ungdomsafdeling.
Det økonomiske overskud bruges til at skabe endnu bedre vilkår rammer og udviklingsmuligheder for vores børn/unge og trænere i klubben.
Konkret skal overskuddet bla dække og være med til at finansiere træneruddannelser, og mulighed for videreuddannelse af vores trænerstab, sådan så at vi kan tilbyde vores børn/unge en kvalificeret tidssvarende og udviklende træning.
Ydermere skal overskuddet være med til at finansiere yderligere tilbud om træning/udviklings aktiviteter til børn- og ungdomsafsnittet, som vi har ønsker og planer om at realisere snarest fremover.
Vi håber på at du/i vil støtte op omkring klubben og vores ambitioner på vores børn og unges vegne, og samtidigt få afviklet et fantastisk stævne som vi alle kan være stolte af, ved at give en hånd med😄👍
Har du/i derfor een formiddag eller eftermiddag i overskud, på een eller flere af de nævnte 3 dage, så lad os snarest muligt høre fra dig/jer.
Du/I kan kontakte os direkte her i tråden med navn og kontaktoplysninger, eller skrive til os på følgende mailadresse:
Kastrup@Kastrup-boldklub.dk
Vi afholder informationsmøde for frivillige og hjælpere I klubben, nu på tirsdag den 18. Kl 19-19.30
På forhånd tak for hjælpen 👍⚽️
Bestyrelsen i Kastrup Boldklub