Menu

Kære.... Hvilken rolle ønsker du på Kastrup Boldklubs fodboldskole? :-)

image
/ Thomas Hjerrild og Christian Theilgaard
25. marts 2021 kl. 12:05
Muligheder: Skoleleder i uge 31, træner eller assistent i uge 26 / 31..., op til dig!

 

Fodboldskoler i Kastrup Boldklub - uge 26 og 31 2021

 

Skal du være leder / træner / assistent på Kastrup Boldklubs fodboldskoler?

 

Kastrup Boldklub vil gerne invitere dig med som leder, træner eller assistent på en af vores to fodboldskoler (du kan også vælge begge to :-)) Gå ikke glip af en uge med spændende oplevelser, fodboldtekniske øvelser, kreative indslag, høj puls, smil, skæg og ballade. 

 

Vores unikke omgivelser gør oplevelsen som leder / træner / assistent ekstra “lækker”. 

 

Du kommer til at være en del af et team, bestående af ledere / trænere / assistenter, som løbende får mulighed for at sparre og ideudveksle med hinanden. Det er et nyt tiltag, som lederne bag fodboldskolen ønsker søsat for at gøre hinanden dygtigere. 

 

I praksis ser denne idéudveksling og sparring ud på følgende måde: 

Der evalueres på dagens træning i grupper fra kl. 15.15 og ca. 20-30 minutter frem. Et emne tages op hver dag, eks. den gode træningsøvelse. Her bliver opgaven så at fortælle de andre, hvorfor man synes at øvelsen gik godt. Under denne seance giver klubben en sodavand.

 

Kort beskrivelse af fodboldskolens fire roller: 

  • Skoleleder: Du har som skoleleder ansvaret for velkomsten, fotograferings-dagen og koordineringen af spisningen / frugten sammen med trænerlederen. Desuden kan der forekomme spørgsmål fra forældre op til fodboldskolen og under fodboldskolen. Hvis noget af det vedr. det sportslige, så allierer du dig med trænerlederen. 
  • Trænerleder: Det overordnede ansvar for det sportslige, og har sammen med skolelederen ansvaret for vandkampen den sidste dag. 
    • Rollen som trænerleder er allerede BESAT. 
  • Træner: Du skal lede ét af holdene på fodboldskolen. Du har ansvaret for træningsforløbet gennem hele ugen. 
  • Assistenttræneren: Du understøtter trænerens øvelser…, både ved at deltage i øvelserne og ved formidlingen af øvelserne. Efter aftale med træneren kan du også få mulighed for at organisere egne træningspas.

 

Fodboldskolernes formål: 

Kastrup Boldklub bestræber sig altid på at levere den perfekte fodboldskole. Drengene og pigerne skal gå derfra med en fantastisk oplevelse i rygsækken. De skal opleve nogle engagerede og toptunede trænere, som vil det bedste for dem.

Som et helt nyt initiativ arrangerer Kastrup Boldklub to fodboldskoler. En for piger og en for både drenge og piger. 

En af måderne, hvorpå man kan øge antallet af pigespillere og skabe en stor pigeafdeling, er netop ved at arrangere sådanne events. Undervejs får pigerne på fodboldskolen lov til at invitere deres veninde med, så de også får en oplevelse af at en fodbold er verdens bedste legetøj. :-) Samme scenarie er også gældende for drengene, som også får lov til at invitere en ven med en af dagene. Vi understreger at forsamlingsforbuddet selvfølgelig skal tillade den slags, og så krydser vi fingre for at vi ikke ryger ind i en tredje bølge, som potentielt kan aflyse hele fodboldskolen.  

 

Café Røllike

Vi tilbyder lækker mad fra Café Røllike, som inkluderer morgenmad, gratis kaffe, en sodavand og en lækker frokost. Dette kan nydes i ro og mag uden “larmende” børn. Trænerleder og skoleleder spiser sammen med børnene, så den del skal du ikke tænke på.   

 

Hvad gør jeg nu? 

Kontakt Kastrup Boldklubs klubkoordinator Christian Theilgaard: Chr_The@hotmail.com, hvis du ønsker at blive skoleleder. Ved tilmelding som træner / assistent kan du benytte følgende link: https://fodboldskole.dbu.dk/, og dit DBU log-in, hvis du har sådan ét.  

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, så kontakt DBU på følgende mailadresse: fodboldskolesupport@dbu.dk 

Kastrup Boldklub udvælger trænerne / assistenterne, hvis der er for mange, der har tilmeldt sig.  

 

Vi glæder os til nogle spændende og begivenhedsrige uger. :-) 

 

Mvh. Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg.