Kastrup Boldklubs Elite Stævne er i Tårnby Bladet

27. august 2020 kl. 09:29
Avisen kom lige forbi!!

Fremtidens fodboldstjerner på Røllikevej

For 8. gang stod Kastrup Boldklub for Crown Plaza Elite Stævne for unge fodboldspillere

Artikel af Søren Havemann

Foto: Kurt Pedersen, Amager Fotoklub

Det er vores internationale elitestævne med 36 hold; det højst rangerede elite stævne i Nordeuropa, fortæller formand Thomas Hjerrild.

Vi får besøg af ungdomsspillere, U13, U 14 og U15, fra alle topklubberne i Danmark, Skandinavien, Schweiz og havde det ikke været for coronaen, havde vi også set spillere fra Juventus, Dortmund og Sporting Lissabon, men fodbolden kommer stadig til at tage sig ud fra sin bedste side, supplerer Christian Jul der også er med i stævneledelsen.

Højt fodboldniveau

En af årsagerne til, at vi kan tiltrække storklubberne fra hele Europa er, at de bedste klubber stiller op, fordi de i vores turnering bliver matchet med modstandere på samme høje internationale niveau og her spilles der ingen lette kampe.

Christian Jul fortæller, at mange af de spillere, der tidligere har besøgt Røllikevej, i dag spiller på store hold, som deltager i Champions League og at flere storklubber følger med, når finalerne live streames.

Økonomien

Stævnet betyder rigtigt meget for vores klub; det sætter ikke blot Kastrup på Europa-kortet, men allervigtigst, så er det et af vores tilbagevendende og økonomisk overskudsgivende stævner, som giver penge til klubbens børne- og ungdomsafdeling, siger en tilfreds formand Thomas Hjerrild.

Konkret skal overskuddet dække og være med til at finansiere træneruddannelser og mulighed for videreuddannelse af vores trænerstab, sådan at vi kan tilbyde vores børn og unge en kvalificeret, tidssvarende og udviklende træning.

Bag det hele står 40 frivillige og en stor hjælp fra vores naboklubber.

Uden en meget stor støtte fra Crowne Plaza, der leverer hotelovernatning og transport af de mange spillere, kunne det slet ikke lade sig gøre.

Stævneledelsen på fire mand er godt i gang med næste års planlægning og ambitionerne bliver ikke mindre. Det er en del af planen, at vi til næste år også vil spille et par rækker med piger, siger Thomas Hjerrild.

Finale resultater

Efter tre spændende finaler blev resultaterne:

• U13 FC Nordsjælland slog AaB med 5-1
  • U14 Brøndby taber til AGF med 0-2
  • U15 Brøndby taber til FC Nordsjælland med 0-2.