KBK opretter et træningshold for trænere og holdledere

/ C. Theilgaard og M. Vangsfeldt
11. maj 2021 kl. 11:05
Kontakt Martin Vangsfeldt fra U10, hvis du ønsker at deltage!

Kære alle trænerkollegaer

Vi er nogle stykker der har snakket om, at få sat gang i et hold for trænere og holdledere i klubben. Der har udelukkende været positive tilbagemeldinger på idéen.

Tanken er, at vi skal have gang i noget hyggebold, både for at få lidt motion, men måske i højere grad for det sociale. Lad os få knyttet lidt bånd på tværs af årgangene i klubben.

Det store spørgsmål er, hvornår det skal finde sted.

Et par hurtige bud kunne være tirsdag eller onsdag aften. Eller begge to, hvis vores gamle stænger kan klare det 🙂

Det kunne være rigtig fedt at få så mange som muligt med på holdet, så meld endelig hurtigt tilbage til undertegnede på mail:mvangsfeldt@hotmail.com, om du ønsker at deltage og hvilken dag der passer dig bedst.

Fortæl det også til alle jeres trænerkollegaer og holdledere, så vi kan få endnu flere med.:-)

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Dbh Martin, U10!