SKAL DU PÅ PIGEFODBOLDSKOLE I KASTRUP BOLDKLUB?

/ C. Theilgaard
19. marts 2021 kl. 12:03
Tag dig selv og din veninde med på fodboldskole i Kastrup Boldklub!
Pigefodboldskole i Kastrup Boldklub
I de forløbne år har fodboldskolen i Kastrup Boldklub været et samlingspunkt for både drenge og piger. Vi toppede deltagerantallet i 2019 med 186 deltagere, hvor vi også fejrede vores 25 års fodboldskole-jubilæum.
I år bliver konceptet en smule anderledes.... ⚽️⚽️
Vi har stadig vores alm. fodboldskole i den sidste uge af sommerferien (uge 31). Her bliver drenge og piger mixet på kryds og tværs af de hold, der bliver oprettet.
MEN...., MEN...., MEN.....
Kastrup Boldklub vælger, som noget nyt i år, at afholde fodboldskole KUN for piger i uge 26. Det er et nyt initiativ fra klubbens side, og vi håber selvfølgelig på en bragende succes:)
Vi har indtil videre oprettet tre hold..., dvs. der er plads til 48 piger på fodboldskolen. Hvis ventelisten bliver lang, så går vi efter at oprette et hold mere. 😃
I 2019 og 2020 have pigerne deres eget fodboldskolehold, og sikke en fest vi havde!! Udover at nørde med et hav af tekniske og fysiske øvelser, var vi en tur på stranden for at spille strandfodbold. De fik lov til at lave frisørsalon, hvor trænerne måtte stå for skud..., dog uden saks 😉 Vi lavede sjove bevægelseslege, konkurrencelege og spillede Superliga, som er et 1 vs. 1 spil.
Til sidst gennemførte vi nogle meget forsigtige og coronavenlige vandlege. Temperaturen og vejret var heldigvis med os 🙂
Så hvis DU ikke har noget at lave i uge 26, så kom på pige-fodboldskole i Kastrup Boldklub....⚽️⚽️😄😄💪💪
Kontakt pigeformand Christian Theilgaard på mail Chr_The@hotmail.com, hvis du har spørgsmål:)
Håber vi ses!!