Tre pokalsejre til A27...., kæmpe tillykke fra Kastrup Boldklub :-)

/ C. Theilgaard og J. Simonsen
21. september 2020 kl. 10:43
Den ene sejr hentede vores nuværende U17 hold, som spillede en udskudt U16 finale mod Lyngby

Fire U16 Kastrup-drenge var med til at løfte pokalen, efter en sejr på 2-1 over Lyngby

I den forgangne uge kunne A27 lade sig hylde som pokalvindere efter en intens finalesejr over Lyngby Boldklub på 2-1 i den udskudte U16 finale.

Et kæmpe stort tillykke til spillere, trænere og ledere omkring holdet og A27 - med en særlig lykønskning til Kastrup-drengene: Kevin Westen, Patrick Danielsen, Victor Kroupa og Nicolai Padovan, der alle spillede med i finalen.”

Nyhed fra A27's hjemmeside:

I de seneste dage har tre A27-hold været i aktion i pokalturneringen. Den største kamp stod tirsdag aften i Tingbjerg Idrætspark, hvor vores nuværende U17-hold spillede finale i sidste sæsons U16-pokalturnering, som på grund af corona ikke nåede at blive spillet før sommerferien. Det var en spændende og meget jævnbyrdig finale mod Lyngby, som først blev afgjort to minutter før tid på et hovedstødsmål af vores defensive midtbanespiller Mathias Sørensen. Dermed hentede drengene A27’s første pokaltitel.

Derudover har både U19 og U16 spillet sig sikkert videre i denne sæsons pokalturnering. Læs fakta om alle tre kampe herunder.

Finale i U16 (sæson 19/20) A27-Lyngby (øst 1): 2-1 (1-0)
1-0: Ali Jennane (straffe begået mod Ali selv)
2-1: Mathias Sørensen (assist: Kevin Westen)

Hold: Lucas Juhler – Frederik Møller (anf.), Patrick Bellaire Danielsen, Nicolai Ruch Padovan, Jeppe Sommer – Mathias Sørensen, Marius Rybner, Poul Kudahl Sørensen – Mathias Vindeballe, Ali Jennane og Max Winther