Menu

U16 Pigerne i Kastrup Bold Klub Søger træner

image
Kastrup Boldklub søger en træner til vores skønne og livsglade U16 piger  
 
 
 
Pigerne savner en træner, som først og fremmest kan forstå at de også er teenagere og som ikke kun ser fodbolden som det vigtigste i deres liv. Dog har de også brug for at lære at fodbold er en holdsport, og at man er der for hinanden. Vi taber sammen og vinder sammen, og vi passer vores træning ud fra de aftaler der er indgået. Pt. træner U16 pigerne sammen med U14, hvilket pt. giver fin mening. Men med et nyt trænerteam omkring U16 kan det være vi gør det til et projekt, hvor de træner uden om U14.
 
Du og den ansvarlige finder sammen ud af hvad der giver mest mening i selskab med U14 trænerne. 😊
 
 
 
Du skal være indstillet på at U16 holdet skal bygges op igen, da vi har været nødsaget til at trække holdet fra række 1 (11 mands) grundet for få spillere. Så vi har brug for at få flere til klubben for at kunne stille et hold i 7-mands rækken til vinter og til foråret. 11 mands-rækkerne går vi pt. ikke efter.   
 
 
 
Kort fortalt: Hvis du er en træner der kan lide at se ting vokse, og hvis du er klar på at starte forfra med et U16 hold, så er dette job måske noget for dig!
 
 
 
Du vil ikke stå alene med det hele, da vi er en trænergruppe i pigeafdelingen der gerne vil dele vores historier med hinanden og som gerne vil sparre kommunikativt med hinanden.
 
 
 
Om klubben
 
Vores klubhus summer af energi, og vi er en klub, hvor vi vægter sammenholdet højt, og som vi er stolte af at repræsentere. Derudover har vi et tæt samarbejde med DBU og FCK (samarbejdsklub), som bl.a. hjælper os med det strategiske arbejde og med at skabe sammenhængskraft på banerne.
 
 
 
Hvis ovenstående fanger din interesse, så læs endelig videre!
 
 
 
Kvalifikationer
 
 
 
Du har spillet fodbold og har trænererfaring inden for børn/unge segmentet.
Som træner i Kastrup Boldklub er du forpligtet til at sætte dig ind i klubbens nye fodboldstrategi og træningsmanualer, som beskriver hvordan vi træner på de forskellige årgange.
En vigtig del af jobbet er at være reflekterende og løsningsorienteret i samspil med dine trænerkollegaer og klubbens sportslige ledelse.
Som træner forventes det, at du har menneskelig indsigt og er god til at motivere.
Du er udadvendt og søger dialogen på banen såvel som ude for banen.
Du skal se dig selv i en amatørforening, hvor vi arbejder sammen som et hold for at opnå et mål.
 
 
Vi tilbyder
 
 
 
DBU Træneruddannelse.
Sparring med andre trænere og sportsligt udvalg.
Løn / godtgørelse.
Glade børn og unge som har lyst til at spille fodbold.
Et fantastisk klubhus med dejlig mad og et fællesskab, hvor alle føler sig velkomne.
Sociale arrangementer
 
 
Hvis ovenstående har fanget din interesse og du kan se dig selv i fællesskabet omkring Kastrup Boldklub, så bedes du kontakte trænerkonsulent og pigeformand Christian Theilgaard via e-mail: Chr_The@hotmail.com
 
 
 
OBS: Du bedes sende 5-8 linjer om dig selv, et billede og et kort CV. 
 
Derefter tager vi kontakt til dig, og fortæller dig om vi gerne vil se dig til en samtale:) 
 
Mvh. Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg.
Kastrup BoldKlub bruger cookies til at indsamle simpel statistik over brugen af hjemmesiden, til at tilpasse annoncer, og til at vise dig funktioner til sociale medier.
Luk