Menu

VEO LIVE

Sådan følger du dine yndlingsklubber og ser deres livestreams med den nye Live-app

Denne artikel viser dig alt fra at downloade appen til at følge dine yndlingsklubber Kastrup BoldKlub.

Lad os gå lige ind i det!
I Veo Live-appen kan du se live fodboldkampe, der streames fra hold og klubber rundt om i verden, mens det sker.

Det betyder, at du kan se din familie, venner eller dine lokale helte optræde som aldrig før.

Lad os gøre dig klar!

Start med at følge de næste trin:

1. Sørg for at have Live-appen installeret på din smartphone. For at installere appen, klik her for iOS, og for Android klik her.

2. Første gang du åbner appen, bliver du bedt om at oprette en Veo-konto. Hvis du allerede har en Veo-konto, skal du blot klikke på Log ind.

Hvis du opretter en ny konto, skal du blot følge instruktionerne på skærmen, angive de ønskede oplysninger og klikke på Tilmeld dig

3. Når din konto er oprettet, er det tid til at begynde at følge klubber.

Bare begynd at skrive navnet på din ønskede klub i søgefeltet, og resultaterne vil blive udfyldt, bare klik på følg, og klubben vil blive tilføjet til din liste. Du kan følge så mange klubber, du ønsker.

4. Når du har fulgt din/dine klubber, er du sat op og klar til at begynde at modtage notifikationer, så snart de begynder at livestreame.

Nu er du klar til at begynde at se livestreams!

 For at følge flere klubber skal du blot klikke på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne eller gå til din profil og derefter gå til Finder klubber for at følge.

Hvis du ikke ønsker at følge en klub, skal du gå til din profil og trykke på Klubber, du følger. Tryk derefter på Unfollow ud for klubbens navn.

Kastrup BoldKlub bruger cookies til at indsamle simpel statistik over brugen af hjemmesiden, til at tilpasse annoncer, og til at vise dig funktioner til sociale medier.
Luk