Menu

Kastrup Boldklub søger trænere til sæsonen 2024/2025....., måske det er dig! :-)

image
/ Thomas Jul og Christian Theilgaard
04. maj 2023 kl. 12:38
Skriv til info@kastrup-boldklub.dk og hør mere om, hvilke årgange vi søger trænere til!

Kastrup Boldklub har annonceret en ny fodboldstrategi med en tilhørende børne- og ungdomsmanual. Disse har relation til klubbens mission, vision, formål og værdier. Det skal skabe en større sportslig sammenhængskraft og skal gøre vores forening endnu stærkere! 

 

Men i takt med at vi også er steget i medlemstal og gerne vil skabe sammenhæng på tværs af årgange...,

har vi brug for fodboldtrænere, der kan se sig selv i en klub, hvor vi gerne vil fremstå som en enhed, og hvor fællesskabet vægtes højt! 

 

Måske det er dig!

 

Om klubben

Vi er en klub med en unik historie som blandt andet tæller landsholdsspillere som Jan Heintze og Kenneth Perez. Derudover har vi spillet ni år i landets bedste række. Vores klubhus summer af energi, og vi er en klub, hvor vi vægter sammenholdet højt, og som vi er stolte af at repræsentere.

Derudover har vi et tæt samarbejde med DBU og FCK (samarbejdsklub), som bl.a. hjælper os med det strategiske arbejde og med at skabe sammenhængskraft på banerne.

FCK træningscenter etableres for tredje sæson i træk ude på vores baner. Her kan drenge og piger betale for en ekstra træning om ugen. Det har allerede givet en masse positiv omtale. Træningscenteret skal ikke kun være et tilbud til spillerne, men også til trænerne, som kan få fornyet inspiration til træningen. 

Klubbens medlemmer er meget glade for klubbens beliggenhed, hvor anlægget er omkranset af træer og buske + to kolonihaveforeninger. Det gør at man virkelig føler sig hjemme, når man betræder anlægget, særligt i forårs- sommer- og efterårsperioden, hvor der er rigtig meget liv på vores græsbaner. 

Vi indviede vores nye kunstgræsbane i juni 2023, da klubben fyldte 90 år, og så har vi netop etableret et nyt sportsligt udvalg i klubben. Udvalgets medlemmer skal bl.a. sikre at kvaliteten af træningen er høj ude på træningsbanen, og har de ansvaret for al sportslig udvikling i Kastrup B.  

 

Hvis ovenstående fanger din interesse, så læs endelig videre.

 

Kvalifikationer

Som træner i Kastrup Boldklub er du forpligtet til at sætte dig ind i klubbens fodboldstrategi og manualer.

Vi forventer at du ønsker at lære om fodbolden og er nysgerrig på verdens mest forunderlige spil.

En vigtig del af jobbet er at være reflekterende og løsningsorienteret i samspil med dine trænerkollegaer. I skal have fokus på at udvikle spillerne. 

Jobbet som træner i Kastrup Boldklub kan til tider være tidskrævende, så det er vigtigt, at du kan afsætte tiden i den periode der spilles fodbold. Mange trænere oplever sågar en opblussende passion for trænergerningen i Kastrup Boldklub, at de også vælger at påtage sig andre opgaver.    

Som træner forventes det, at du har menneskelig indsigt, og at du er udadvendt og søger dialogen på banen, såvel som ude for banen.

Du skal se dig selv i en amatørforening, hvor vi arbejder sammen som ét hold, som både inkluderer bestyrelsen, den sportslige ledelse og dig som træner. 

 

Vi tilbyder

  • DBU Træneruddannelse.
  • Sparring med andre trænere og sportsligt udvalg.
  • Løn / godtgørelse.
  • Glade børn og unge som har lyst til at spille fodbold.
  • Et fantastisk klubhus med dejlig mad og et fællesskab, hvor alle føler sig velkomne.
  • Sociale arrangementer

 

Hvis ovenstående har fanget din interesse og du kan se dig selv i vores fællesskab, så bedes du kontakte administration samt det sportslige udvalg på følgende mail: info@kastrup-boldklub.dk 

 

OBS: Du bedes sende 5-8 linjer om dig selv, et billede og et kort CV. 

Derefter tager vi kontakt til dig, og fortæller dig om vi gerne vil se dig til en samtale:) 

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

De bedste hilsner

Kastrup Boldklubs bestyrelse og sportslige udvalg

Kastrup BoldKlub bruger cookies til at indsamle simpel statistik over brugen af hjemmesiden, til at tilpasse annoncer, og til at vise dig funktioner til sociale medier.
Luk