Menu

Om vores samarbejde med FC København

image

Om Kastrup Boldklubs samarbejde med FC København

 

Kastrup Boldklub samarbejder med FC København, og det har vi gjort lige siden 2020, hvor vi indgik en samarbejdsaftale med dem i Parken i København. 

Formålet med samarbejdet er at klæde vores trænere på til at udføre god og kvalitetssikret børne- og ungdomstræning. Ift. det kan FCK hjælpe os med at ensarte retningen for fodboldtræningen i Kastrup. 

Alle trænere får adgang til FCK coach: FCK Coach Program Login 

Det betyder at trænerne ikke skal ud og opfinde en masse nye øvelser til træningen..., de kan blot kigge i appen og finde deres træningspas der:) Det gør det unægtelig nemmere at være træner, når man kan få træningspassene serveret via en app. 

 

Udover sikringen af et godt og sundt træningsmiljø, så er FCK også behjælpelige med at arrangere / afvikle andre sportslige arrangementer / inspirationsforløb i klubben. Bl.a. har vi sammen med FCK oprettet et træningscenter, som styres af FCK. Centrets træningspas afvikles hver tirsdag i tidsrummene 16.00 - 17.00 og 17.15 - 18.15 for årgang 2017 - 2012 (drenge og piger). Andre klubber kan også købe billet, og det koster 2000 kr. pr. deltager for et halvt år. De får en tøjpakke og træning hver tirsdag med trænere fra FCK. 

 

Eks. på events med FCK: 

  • Fodboldcamp / fodboldskole med FCK
  • Besøg af Løven Leo
  • Deltagelse ved jubilæum, hvor FCK f.eks. medbringer en hoppeborg og andre sjove ting

 

For de spillere der har lidt ekstra og skal udfordres lidt mere, så tilbyder FCK at få dem med til Friendly Friday. Det er for U7-U9 spillere. Derudover så har FCK deres ATK+ center, som er for de bedste i aldersgruppen U10-U12. 

 

FCK spænder med andre ord bredt, og ingen tvivl om at de gerne vil bredden med de ting de arrangerer / afvikler. Der er fokus på alle spillere fra U4-U13 fra FCK's side, og derfor ønsker vi at samarbejde med dem. :-) 

Kastrup BoldKlub bruger cookies til at indsamle simpel statistik over brugen af hjemmesiden, til at tilpasse annoncer, og til at vise dig funktioner til sociale medier.
Luk