Menu

Velkommen i klubben

image

Velkommen i klubben!

Kastrup Boldklub byder dig og dine forældre hjertelig velkommen, store, som små. I Kastrup Boldklub er der plads til alle.

Det glæder os, at du har valgt at spille fodbold i Kastrup Boldklub, og det er en fornøjelse at kunne fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde af aktiviteter.

Kastrup Boldklub blev stiftet i 1933 under navnet Funkis, før man i 1941 tog navneforandring til Kastrup Boldklub.

I Kastrup Boldklub har vi et rigtig godt og velfungerende klubliv, hvor klubbens kantine ”Café Røllike er det helt store samlingspunkt, med en masse gode og spændende tiltag til stor glæde for alle vores medlemmer!

Kastrup Boldklub tilbyder alle nye medlemmer en god fodboldopdragelse. Vi uddanner løbende vores mange dygtige trænere, et godt kammeratskab og socialt samvær sammen med andre mennesker, deltagelse i fodboldturneringer i ind og udlandet, træningslejre, sommerlejre, indendørsstævner, og vi afholder naturligvis også de meget populære DBU Fodboldskoler hver sommer.

Vi har også Baby-fodbold for drenge og piger i alderen 0 – 4 år. Et rigtig godt projekt som er meget populært og er med til at gøre overgangen til ”rigtig fodbold” meget lettere.  Ideen bygger på leg og hygge med bold, og ikke krav på stor fodboldkunnen, det skal nok komme hen af vejen.

I Kastrup Boldklub har vi også en stor tradition for en stor og meget arrangeret forældreopbakning. Det styrker det sociale samvær bl.a. på holdet og ikke mindst vores klub, og vi håber, at man som ”nye” forældre vil være med til at bidrage til dette, f.eks. ved trofast at møde op som tilskuere, kørsel når der spilles kamp. Og har du/I eventuelt overskud og lyst til at slutte jer til vores stab af trænere og holdledere, vil vi meget gerne høre fra dig/Jer.

Kastrup Boldklub glæder sig til at byde til dig og dine forældre velkommen i klubben og på banen.

Med venlig hilsen

Kastrup Boldklub

Kastrup BoldKlub bruger cookies til at indsamle simpel statistik over brugen af hjemmesiden, til at tilpasse annoncer, og til at vise dig funktioner til sociale medier.
Luk